Arama sonuçları: *

1. E

ID-Cooling SE-224-XTS Mini

Donanım arşivinin bir videosunu görmüştüm. Onun sayesinde mesh yaptırdım aldım. Aynen bende de ölçüne 160 mm civarı çıktı.
  2. E

Mini sığıyor, merak ettiğim mini olmayan versiyonu sığar mı o 151mm.
  3. E

Anakart tarafında sorumuz yok zaten. Kasaya sığar mı diye soruyoruz.
  4. E

Hocam henüz bir soğutucu alma fırsatım olmadı onun yerine ön paneli mesh yapıp sıcaklıkları düşürdüm.
  5. E

14.999TL ye Aldım Fiyat Performans Sistemi

Darboğaz olmaz. Olursa da az olur.
  6. E

Yardım Gigabayte A520M-K Ses Kartı Nedir?

Anakartın Asus markasında da Alc 887 var
  7. E

Bilemiyorum ya keşke yazsalardı ses kartını gerçekten merak ediyordum.
  8. E

Alc1200 üst düzey anakartlarda değil miydi?
  9. E

Peki ses kartı ne anakartın?
  10. E

Herkese merhaba, anakartım Gigabayte A520M-K, ses kartı nedir? Kendi sitesinde böyle geçiyor ama bunla alakalı bilgiyi internette bulamadım. Razer Blackshark V2X alacağım ses kartım kulaklığı besleyebilir mi?
  11. E

Öneri 1500 TL Kulaklık Önerisi

Herkese merhaba, kulaklığa ihtiyacım var. Anakartım A520M-K ses kartı nasıl bilmiyorum, ona göre de kulaklık önerirseniz memnun olurum. 7.1 ve mikrofon kalitesi benim için ön planda.Sizce hangisini tercih etmeliyim? Farklı kulaklık önerileriniz için maksimum bütçem 1.500 TL...
  12. E

Dogru DPİ kaç olmalı

Çoğu kişi 1000 altında kullanıyor ben 2500. Masaüstündeyken mousen yavaş olması rahatsız ediyor o yüzden 2500 valo girdiğimde dpı aynı ama hassasiyet 0.4. Kişiden kişiye değişir, nasıl rahat ediyorsan.
  13. E

Kasa Garantisi Gider mi?

Anladım hocam teşekkür ederim.
  14. E

Kasa Garantisi Gider mi?

Emin misiniz? Sonuçta camı çıkartıp mesh koyacağım, ya çift bant kullanacağım ya da silikon ile. 1687638960 Fanları ya da psu dahil değil mi kasaya?
  15. E

Kasa Garantisi Gider mi?

Herkese merhabalar. DA izleyenler bilir, Abdullah abi zamanında kasamodifiyem diye birini tanıtmıştı. Kasanın ön panellerini mesh yapan birisi. Kendisi ile konuştum kasam için, bana mesh ön panel yapıp göndereceğini onu da kendimdeki ön panelin camını yerinden çıkartıp mesh koymamı söyledi...
  16. E

O zaman se 224 xt de sığar. Çünkü oda 151 mm.
  17. E

Hocam kusura bakmayın 89 değil 83 olacaktı o. Sistem yeni 3 ay önce aldım.
  18. E

O soğutucu da 150 mm direk sıkışmaz mı kasada? 1687554255 Birde kasanın sitesinde 150 mm diye geçiyor ama ben kendim ölçtüğümde 165 mm çıktı acaba yanlış mı ölçtüm?
  19. E

Arkadaşlar sizce bu soğutucu alınır mı? Kasam maksimum 150 mm destekliyor. Bu soğutucu ise 134 mm yüksekliğinde. İşlemcim God Of War'da 75 ile 83 arasını boştayken 60 dereceleri görüyor. Birde ramlara çarpma ihtimali var mı? İşlemci: R5 5500 Kasa: Thermaltake Versa T25 Ram: G.skill Ripjaws 8x2...
  20. E

Amd Ryzen Master Silersem Ne olur?

Soru başlıkta göründüğü üzere. Her Valorant'tan çıktığım zaman ikide bir amdautoupdate not belgesi karşıma çıkıyor, içeriği boş. Tüm driverlerim güncel. Sistemime OC yapmayacağım. İşe de yaramıyor uygulama,silersem bir şey olur mu?
Geri