Arama sonuçları: *

1. U

Çözüldü✓ Pc siyah ekran verip karincalaniyor

hocam 1 aylık tatilden geldikten sonra ilk defa açmıştım ve nerdeyse 10 saniyede bir ekran kararıp duruyodu.Biraz takılmaya çalıştım açık bırakıp zaman geçirdim kendine geldi kerata.Artık hiç takılmıyor. Yorumunuz için teşekkür ederim
  2. U

Çözüldü✓ Pc siyah ekran verip karincalaniyor

Arkadaşlar rx 6750 xtli bir sistemim var. Kullanırken bir anda siyah ekran verip hemen düzeliyor.Bazende siyah ekran verdikten hemen sonra karicalaniyor ve öylece kalıyor.Kapatip açmak gerekiyor.Ne yapacağımı bilmiyorum.pcyi televizyona bağlı kullanıyorum ve ucuz bir hdmi kablom var acaba ondan...
  3. U

350,400 tl gaming mouse önerisi

Arkadaşlar benim yakın zamanda farem bozuldu.Kalitesiz bir fareydi zaten.Simdi yeni bir fare almak istiyorum.Fps ve hikayeli oyunlar oynuyorum.350,400 tl gibi bir butcem var.Biraz araştırma sonucu bazı fareler buldum bunlardan birini veya 350,400 fiyat bandında daha iyi bir fare varsa...
  4. U

Cs go kasa sistemini anlatirmisiniz

Teşekkürler hocam.Peki sadece seviye atlayincami kasa düşüyor sadece
  5. U

Cs go kasa sistemini anlatirmisiniz

Arkadaşlar ben 276 liraya hesabımı seckine yükselttim.Beni er 2 seviyesinden başlattı ve bende oynayarak seviye atladım er 3 oldum ve bir kasa ve bir skin düştü,onları sattık 10 TL'ye ve biraz daha oynadım.Bir kez daha seviye atladım er 4 oldum ama kasa vermedi.Herhalde haftada 1 skin ve 1 kasa...
  6. U

Hazir sistemimi internete baglayamiyorum

Teşekkür ederim iyi akşamlar
  7. U

Peki usb wifi adaptörü aldıktan sonra ne yapmam lazım hocam
  8. U

Arkadaşlar ben bugün itopyadan aldığım hazır sistemi bir bilgisayarcıda kurdurdum (adam ethernet kablosu takarak kurdu) ve eve geldim.Dogal olarak hemen oyun yüklemek için İnternete bağlamaya çalıştım ama windows 11de sağ alt menüye basınca çıkması gereken wifi kısmı çıkmıyordu.Fotoğraf kısmına...
  9. U

Amd radeon rx 6750 xt ekran kartım yamuk?

Arkadaşlar ben itopyadan tecnopatin two win hazır sistemini satın aldım ama içinden çıkan ekran kartında bir yamukluk var.Bu işlerden anlamıyorum bilen biri varsa bilgi verebilirmi
  10. U

Amazondan iade belgesi olmadan iade yapabilirmiyim?

30 günü geçmedi hocam teşekkür ederim
  11. U

Amazondan iade belgesi olmadan iade yapabilirmiyim?

Arkadaşlar ben amazondan Logitech f710 gamepad aldim ama LB tusunda kronik çift tıklama hatasıyla karşılaştım ve iade etmek istiyorum ama garanti belgesi şuan yanımda değil yinede iade edebilirmiyim?
  12. U

İtopya Kargo Sorunu?

Arkadaşlar ben itopyadan hazır bir sistem aldım 18.06.2023 tarihinde ama hala sipariş hazırlanıyor diyor. Malum kurban bayramıda yaklaştı ayın 27sinde başka bir şehre gideceğim sizce kargo 5 gün içinde gelirmi?
  13. U

Aldığım sisteme göre 3000-3500 tl arası hangi monitörü almalıyım?

Teşekkür ederim hocam güzel gibi duruyor youtube incelemelerini izleyip karar vereceğim.
  14. U

Aldığım sisteme göre 3000-3500 tl arası hangi monitörü almalıyım?

Arkadaşlar ben https://www.itopya.com/technopat-two_h23638 bu sistemi satın aldım ama monitör hakkında çoğu şeyi bilmiyorum sizce 3000-3500 tl arası hangi monitörü almalıyım?Son olarak sistemdeki ekran kartı 2kda kullanabilirsin diyor ama 2k sistemler bütçemi aştığı için 1920x1080 alsam olur mu?
Geri