Arama sonuçları: *

• Users: wylly
  • Order by date
  1. GSKILL 2x16 GB DDR5 5600MHZ RGM RAM
    Closed

Satılık GSKILL 2x16 GB DDR5 5600MHZ RGM RAM

Ürün sıfırdır. Jelatini açılmadı. Faturası vs. yoktur. Alacaklar dikkatine. O yüzden fiyatı uygun tuttum.
    13,000.00 TRY
  2. SIFIR GSKİLL DDR5 2X16 5600MHZ RGB RAM
    Satılmış

Satılık SIFIR GSKİLL DDR5 2X16 5600MHZ RGB RAM

Ürün kapalı kutudur. Sıfır 24.12.2025 vatan bilgisayar faturalıdır. Elden teslim.
    12,000.00 TRY
  3. W

❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

istanbul içi satan var mı?
  4. W

hocam özelden yazdım
  5. W

daha gelir mi acaba? beklemeye gerek var mı?
  6. W

istanbul içi 10k dan alabilirim satmak isteyen varsa
  7. W

satmak isteyen varsa alabilirim. üni için lazım ama düşüremedim bir türlü
  8. W

satacak olan varsa alabilirim mâkul bir fiyattan
  9. W

hocam istanbuldaysanız aynı fiyattan alabilirim
  10. W

istanbulda olsan alırdım direk
  11. W

Pazarama'da sepete ekleyip sepete gir çık yapınca otomatik fiyat düşüyor mu?
  12. W

Madlions Mad 60 he / Akko Fun 60 Max Modelleri arasından hangisi iyidir?

1 haftadır mekanik klavye arayışındayım. 2500tl bütçem var. Madlions mad 60 he ile akko fun 60 max modelleri arasında kaldım. Malzeme kalitesi, switch kalitesi, yazdığı özellikleri karşılayabilmesi açısından vssessiz olması açısından hangisini önerirsiniz?
  13. W

LAPTOP EKRAN KARTINI KULLANMIYOR

Merhaba. 2 yıldır bende rtx 3050li laptop var ve meğerse 2 yıldır minecraft oynarken işlemcinin ekran kartini kullanarak oynuyormuşum. Bunu shader kurmaya çalışırken farkettim. Düzelttim sonrasında. Fakat problem şu diğer oyunlarda da böylemiydi acaba diye içime kuşku düştü ve denemeye başladım...
  14. W

TRENDYOL SAHTE OLMA İHTİMALİ

Merhaba arkadaşlar. İnternetten bir saat beğendim ve Casio'nun resmi satıcısına göre daha ucuza sattıkları için trendyoldan almaya karar verdim. Satıcı da Trendyol. Casio saatler Türkiye'de Ersa Saat distüribütörü. Bu saatin çakma olma ihtimali var mı? Youtube'da bu saatin fazla çakma olduğu...
  15. W

❌İndirim Bitti! Teknosa Tekno Club İndirimleri %15 Aksesurlar da var.

kral sana zahmet xioami mi band 7 akıllı bilekklik ne kadar? eğer indirim varsa kayıt olayım. yoksa kayıt olmakla uğraşmayayım
  16. W

Ssd Portunun pinleri yamuldu

pinler birbirine değmiyor, sadece yukarı kalktı. yapmayı denerim. böyle kalsa komple anakarta bir zarar verme durumu olurmu?
  17. W

Ssd Portunun pinleri yamuldu

Merhaba arkadaşlar. Bende Dell G15 5510 laptop var. Dün ssd aldım ve takmak içjn arkasını açtım. Eski ssd yi çıkartırken ssd portundan 3 tane pin havaya kalktı. Allah'tan 2 tane ssd yeri vardı da diğerine takabildim. Ssd portu bozuldu mu bilmiyorum ama ssd girmedi oraya. Sorum şu ileride başka...
  18. W

KLAVYE TUŞ SÖKÜCÜ Lazım

gamepower warlock
  19. W

KLAVYE TUŞ SÖKÜCÜ Lazım

abi valla çekiyom çıkmıyor saçma bir şekilde
Geri