Kanka bu 30 Ağustos son daha uzatmazlar bu mevzuyu ama ben iphone kullandığım için cihaz banım kalkmıyor mecbur andorid telefondan kasıyorum ödülleri :(
Cihaz banı atmışlar kasaları açık vermiş toplu infaz Etiler beleşcileri ama başka telefondan ve başka ip adresinden girersen sorun yaşamasın ödül almakta
Kanka ödülleri 5 li alınca birde çok fazla sundae ödülü alınca ban atabiliyorlar 2 cihaz süreklisi ops diyor diğer farklı cihazda sorun yok ama şimdiye kadar 500 tane sunade yedim
Ardaşlar bende sınırsız sundae bugu buldum isteyene özelden anlatırım ama bir milksahke ödülünüzü atarsınız artık çünkü sadece 1 hesap kasıyorum uğraşmıyorum sundae sınsırsız diye
Beyler yeni bir efso oyun gelmiş ödüllerin arasında menüler var aç kalmayacaz bu hafta ama 00.00 da 2 kez oynaya bilirsek bu hafta aç kalmayıZ
1689478830
Birde beyler yeni gelen oyuna girdiğinizde oyunu seninle arkadaşınmı paylaştı bölümüne benim kodu yazarsanız sevinirim ilk gelen kişiye özel...
Beyler burger crush geri gelmesini istiyorsanız her yerden tepki gösterin mc ig sayfasından postlarına yorum yapın burger crush geri gelsin filan filan yazsın
1688166588
Arkadaşlar oyun devam edecek Buda liste yarın curos verecek sonraki gün soğan halkası 3 temuzdan sonra devam ederim beli değil ederse liste gelir elime paylaşırım