Arama sonuçları: *

1. X

windows 11 ekranı grileşti

ekran kartı 4070 ilk defa böyle bir şey başıma geldi fotoğraftan belki de anlaşılmıyor ama ekran acayip gri denetim masasını kontrol ettim ekran kartı reset attım nvida güncelledim oyundaydım rdrde alt tab attım o sıra böyle oldu, başka tuşlara da bastım galiba 1719772650 görsel
  2. X

İ7 14700KF undervolt

işlemciye throttlestop ile undervolt yapmak istiyorum sistemde 3 lü tuf120 fan ve arctic 360mm sıvı soğutma var ayarları nasıl yapmalıyım
  3. X

bilgisayarda ekranın bozulması

yeni bir sistem topladım rtx 4070 i7 14700kf var monitör 240hz dp ile bağlıyorum eski sistemimde yine dp ile bağlıyordum olmuyordu bahsettiğim şey arada sırada oluyor bunu kayda almak için obsten kayıt aldım sonra ss aldım monitör linki...
  4. X

intel i7 14700kf oyundaki aşırı sıcaklık

ben msi ile + aid64 ölçüyorum sıçrama oluyor kalıcı olarak kalmıyor yani sıkıntı olmadığına sevindim teşekkür ederim
  5. X

hocam hiçbir performans kaybı olmuyor bahsettiğim sıcaklıkta da her şeyi en fulle aldığım zaman saniyelik 97 sonra 80 falan oluyor 1706476636 ahtklşjşgsaasd anladım hocam
  6. X

hocam var mıdır bir cevabınız kimse cevaplamamış ya kasada 3 tane fan var + sıvı soğutma var onların ayarlarını mı yapmam lazım
  7. X

zaten sağlam seri diye düşünüyprum
  8. X

sistemimde arctic liquid freezer 2 var boştayken düşük derece işlemci, ekran kartı oyunlarda 67 dereceyi bile görmezken işlemciyi rusttayken bazen 79 genelde de 85+ 93 görüyorum anormal bir şey değil mi bu not: ekran kartı rtx 4070 msi gaming sürüm anakart b760 plus wifi kasa gt 502 asus
  9. X

Yardım Minecraft oyunu giriş

merhabalar yanlış yerden açtıysam öncelikle affola yakın zamanda xbox almıştım ve içinden minecraft için kod çıktı ve kullandım şimdi ise bilgisayardan veya telefondan oynamak istiyorum oyunu acaba xbox hesabıyla java veya bedrocka erişim sağlayabilir miyim sağlayabiliyorsa nasıl iyi günler.
  10. X

Oyunlara girdikten sonra bilgisayarın kapanması

hocam performansta aşırı derecede azalma olmuyor mu bakalım tekrarlarsa denerim
  11. X

az önce bi oyuna gireyim dedim 86 gördüm hocam ilk defa sıcaklığa baktım ekran kartı normal 78,79,80 ya ama arkadaş kasanın içinde 4 tane fan var 1687222870 hocam stabil olarak en fazla 83 görüyor aslında 86 çok nadir
  12. X

ocu kendim yapmadım direk biostan açtım şöyle rusta giriyorum birazcık bekledikten sonra kapanıyor
  13. X

Oyunlara girdikten sonra bilgisayarın siyah ekranda kalıp kasanın kapanmaması kapatınca da belli bir süre açılmaması. açıkçası bu durumu rust da yaşıyorum daha çok neden olduğunu bilmiyorum bazen olmuyor bazen oluyor sebebini bilen var mı rx570 r5 3600 (oc) 650 watt 80+ güç kaynağı amd driver ı...
Geri