Arama sonuçları: *

1. M

Öneri Ruhsatta 50cc ama 80cc 110cc 125cc motor önerisi

Bende 2 sene kullanıp sonra daha motor ehliyeti almayı düşünüyorum birsürü motor gördüm Falcon Mocco Rks lt 50 pro Kuba Space 50 pro Kuba Grace 50 Dediğiniz motoruda gördüm ben üniversiteye gidip gelmeye şehir içinde sıkıntı çıkarmayan bi motor lazım 1.5 2 sene dayansa yeter bana cappucino...
  2. M

Öneri Ruhsatta 50cc ama 80cc 110cc 125cc motor önerisi

Araba ehliyeti (b) aldım üniversiteye gidip gelebilecek şehir içinde yavaş kalmayacak motor arıyorum boy uzun biraz da kilom var (spora gidiyorum) scooter olursa daha iyi olur cub görünüşü hoşuma gitmiyor ama scooter ile arasında büyük fark varsa olumlu yönde alabilirim parçaları kolay bulunsun...
  3. M

1200tl ye kadar laptop için oyuncu kulaklığı önerisi

Hocam kablolu olsa daha iyi kablosuzların ses kalitesi ve ses seviyesi kablolulara göre daha düşük oluyor 1200 liralık kablolu kulaklık 2000 liralık kablosuz kulaklıklara kafa tutuyor çünkü
  4. M

1200tl ye kadar laptop için oyuncu kulaklığı önerisi

Beni üzmeyecek kablolu oyuncu kulaklığı arıyorum RGB aydınlatma olmasa daha iyi olur ama varsa da sorun olmaz. Havit H2000p yi her yerde görüyorum çok övüldüğünü ama dip ses sorunu olduğunu da gördüm eğer biraz daha çıkıp bunu almalısın aradaki fiyat farkından daha fazla kalite farkı var...
  5. M

Samsung A55 5G Alınır mı

Arkadaşlar araştırdım ve Samsung A55 5G almaya karar verdim bütçem maksimum 20k civarında alınmaz diyorsanız sizce ne almalıyım Honor 200 POCO X6 Pro Samsung S21 FE Redmi Note 13 Pro'ya baktım ama bu telefonda karar kıldım Honor'un markasından dolayı X6'nın kamera ve ısınmasından dolayı S21...
  6. M

Epic Games FC 24 veya 25'e indirim gelir mi?

Arkadaşlar PC'de kurulu FC 23 var internet yüzünden bir daha FC 24 ya da FC 25 yüklemek istemiyorum aynı oyun zaten ama EA Play aylık üyelik vardı o yüzden şu an FC 23'e giremiyorum o yüzden satın almak istiyorum ama satışta yok kabasakalonline da FC23 750 lira FC24 619 lira Epic'e indirim gelir...
  7. M

Yardım F/p PC için oyun kolu (Game pad) önerisi

610 TL'ye amazondan sıfır aldım gelince bende detaylarını yazarım ilgilenenler için
  8. M

Teknosadan alınır mı işte sıkıntı çıkar mı fotoğraf felan da yok...
  9. M

Teknosa da 2. El 485 TL diyor alınır mı f310
  10. M

Hocam bütçemi çok aşıyor bide Xbox kollarına alışık değilim ortada olması lazım logitechleride kimse önermiyor çok sert tuşları diyorlar
  11. M

Arkadaşlar Logitech F310 alacaktım ama yorumlarını okuyunca 2024 yılı için çok eski ve kullanımı zor olduğunu gördüm el ağrıtıyormuş https://ty.gl/1fg0u3l2awpp5 bu yan sanayi replika koldan almak istiyorum çok bütçem yok 500 Max 600 civarında F310'u zorlayıp alacaktım ama yorumlarını görünce...
  12. M

Polosmart pgs302 diğer adıyla polosmart pgm16 mouse alınır mı

Arkadaşlar çok acil mouse almam lazım 300 liraya bimde var alıcaktım internete bakayım sorayım soruşturayım dedim bu fiyata da daha iyisini bulamadım sizce alınır mı yazılımı var makro atayabiliyorsun ağırlığı var beğendim aslında ama 300 350 400 bandına daha iyisi var mıdır yazılımı makrosu...
  13. M

Polosmart PGM16 Driver bulamıyorum

Hocam mouse dan memnun kaldınız mı bende alıcam da önerir misiniz
  14. M

Bluetooth kulaküstü kulaklık önerisi

1000-1500 TL'ye kadar Bluetooth kulak üstü kulaklık arıyorum AUX girişide olsun istediğimde kabloluda kullanayım istiyorum üniversiteye giderken otobüste yolda falan kullanacağım yürüyüş yaparken olsun Anker Soundcore Life Q10i yi gördüm her yerde ama sitelerde yorumlarda memnun olmayan çok kişi...
  15. M

USB çoğaltıcı (Hub) Arıyorum

Sadece kulaklık ve fare takıcam dark connect alayım diyorum 180 TL'ye onuda önerdiler
  16. M

Upppp
  17. M

3.0 olan USB Çoğaltıcı (Hub) girişinin nasıl olduğu çok önemli değil ama Type C arıyorum daha iyi olur boşta duruyor çok bütçe vermek de istemiyorum bunun için 100 150 arası maks 200 bi bütçem var çok fazla ürün var ama alıp kullanan var mı memnun kalan https://ty.gl/n4dfqmgx84...
  18. M

Laptop usb hub gerekiyor tavsiye ettiğniz varmı

Aldın mı hangisini aldın sorun oldu mu
  19. M

USB port Çoklayıcı Gecikme Yapar mı?

Reis yaptı mı yapmadı mı
Geri