Arama sonuçları: *

1. C

Çözüldü✓ Bios update yaptım ve bir soru sordu neye basmam gerek

Çok teşekkür ederim bios hakkında çok az şey biliyorum daha önce yaptığımda karşıma çıkmamıştı sanırım bende panik oldum.
  2. C

İkisinede basamıyorum. 1768567758 Hiçbir tuşa basamıyorum
  3. C

Herhangi bir bileşen değişmedim sadece bios güncelledim ney yapmam gerek
  4. C

Çözüldü✓ GIGABYTE BIOS ID Check Error Hatası

dediklerini gene denedim olmadı 1741888889 bi şekilde yaptım feb sürümü buldum indirdim oldu
  5. C

ikisinide denedim yine olmadı
  6. C

zaten fat 32 biçiminde
  7. C

anakartım b550m k yeni aldım http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/b550m_k/support#support-dl burdan son sürümü indirdim fakat GIGABYTE BIOS ID Check Error veriyor yardımcı olurmusunuz
  8. C

Çözüldü✓ Asus Prime B450M-K II ANAKARTA Kingston NV3 SNV3S SSD KAÇ HIZ VERİR

Asus Prime B450M-K II ANAKARTA Kingston NV3 SNV3S SSD almayı düşünüyorum anakart pcı 3.0 a kadar desteklediği için ssd hız düşüklüğü oluyormuş ne kadar düşer onu sorucaktım. Birde daha iyi bir ssd öneriniz var ise atarmısınız
  9. C

Çözüldü✓ A320 M A PRO RX 580 EKRAN KARTI SİYAH EKRAN SORUNU

taşırmadık sapphire model 8gb lık rx 580.
  10. C

indiriyorum 1725655127 testi yaptık başlat dediğim anda siyah ekran geldi. çözümünüz nedir
  11. C

md-software-adrenalin-edition-23.11.1 ve AMD Software: Adrenalin Edition Revision Number Adrenalin 24.1.1 (WHQL Recommended)
  12. C

tam takılı olmasa ekran gelmez zaten öyle değilmi?
  13. C

APEX Legends,delta force,COD,FC24 Öğlene kadar yoktu ekran kartı termal macun değişildi.bilgisayardada driverler oto programdan güncellendi.
  14. C

hangi bağlantılar veya kabloyu kastettin?
  15. C

A320 M A PRO RX 580 EKRAN KARTI kullanıyorum oyun açmaya çalıştığımda siyah ekran geliyor pc kapanmıyor ama siyah ekran geliyor displayport yazıyor ve gidiyor kabloları çıkarıp takıyorum monitörün bir işe yaramıyor. Pc kapanmadan hemen önce ekran kartı fanları çok hızlı çalışmaya başlıyor ve...
  16. C

Çözüldü✓ MSI A320M-A PRO ANAKARTIYLA BIOS UPDATE YAPARKEN M-Flash MODUNA GEÇMİYOR.

Arkadaşlar sonunda başardım bios updateyi tamamladım ömrümden ömür gitti ama tamamladım ohhh. başta emre zengin olmak üzere yardım eden herkese çok teşekkür ederim sonunda halloldu.
  17. C

Çözüldü✓ MSI A320M-A PRO ANAKARTIYLA BIOS UPDATE YAPARKEN M-Flash MODUNA GEÇMİYOR.

şuanda elimde başka yok bi soruşturmam lazım
Geri