Arama sonuçları: *

1. Venomortis

Gmail bağlarım gözükmüyor

Birton yere bağlı ama 0 olarak gözüküyor sebebini bilen varsa acil yanıt verebilir mi?
  2. Venomortis

Gmail bağlarım gözükmüyor

Birton yere bağlı ama 0 olarak gözüküyor sebebini bilen varsa acil yanıt verebilir mi?
  3. Venomortis

Gmail Bağlarım gözükmüyor

4. Venomortis

Glorious d model macroyu kapatamıyorum

Glorious core uygulamasindan macro açmaya çalıştım macroyu sol tıka atadım basılı tutarken kullan(ingilizcesi while holding gibi birseydi) seçeneğine aldım save ledim şuan sol tık hiçbir türlü çalışmıyor bunu nasıl geri düzeltebilirim acil yardım lazım
  5. Venomortis

Glorious d model macroyu kapatamıyorum

Glorious core uygulamasindan macro açmaya çalıştım önceden hiç denemedim basılı tutarken kullana aldım save ledim şuan sol tık hiçbir türlü çalışmıyor bunu nasıl geri düzeltebilirim acil yardım lazım
  6. Venomortis

OBS'de Assetto Corsa Düzgün Kayıt Alamıyorum

başlıkta yazdığı gibi obs de normal bi şekilde kayıt alıyorum istediğim gibi ama assettoya girince kayıttaki videonun fps i çok fazla düşüyor 5-10 fps gibi aşırı donmalar oluşuyo kayıtta , oyunda kasma filan yok ondan bahsetmiyorum , bunu nasıl düzeltebilirim?
  7. Venomortis

discord'a giriş yapamıyorum

3 aydır komsunun int kullanıom hicbi sorun yok ama son birkac gundur dcye girmiyo, bizim evin wifisine gecince duzeliyor
  8. Venomortis

rdr2 ilk bölüme gelmek

steamden save yapmak gram aklıma gelmedi la :d
  9. Venomortis

rdr2 ilk bölüme gelmek

geçenlerde pcyi sıfırladım steam hesabıma girdim tekrar rdr2 indirdim girdim ilk bölüme yani hikayenin en başına geldi , oyunda 17 saatim vardı, geri kaldığım yerden devam etme gibi bi şansım varmı?
  10. Venomortis

2.5 aylık pcde masaüstündd sürekli drop yemek

Hocam geçen gün sorun çözüldü ama bilgisayarı ilk aldığım zamanlar hiçbir sorun yoktu ve ozamanlar monitörüm 165 hertz deydi şuan 165 de droplar devam ediyor ama 144de hiçbir sorun yok şuan 144den devam ediyorum nedenini bilmiyorum ama dediklerinizi uygulayip 165 hz de tekrar deneyeceğim...
  11. Venomortis

Çözüldü✓ 2 5 aylık pcde masaüstünde sürekli drop yemek

hocam harbi droplar gecti eyw, ciddiyim beton yetmez :D
  12. Venomortis

Geri eski sürümlere nasil dönülüyor hocam
  13. Venomortis

Yarin kapaticam hocam eger bi degisiklik olursa yazarim
  14. Venomortis

Genelde evet ama kapaliykende drop giriyor alakasi yok gibi
  15. Venomortis

yaptım hocam ve şu sonucu verdi Sistem taramasının doğrulama aşamasına başlanıyor. Doğrulama %100 tamamlandı. Windows Kaynak Koruması bozuk dosyaları buldu ve bunları başarıyla onardı. Çevrimiçi onarımlar için ayrıntılar şu adreste bulunan CBS günlük dosyasına eklenmiştir...
  16. Venomortis

Sorun yok hocam ,bende anlik pc cahili sandim 16ya +8 daha ekle diyince :d 1695914242 Ssd yi HD Tune ile etmistim hocam ama dedigin programlada denerim pcye geçince
  17. Venomortis

Kardesim benim herhalde sende korluk problemi var zaten oraya 8 gb X2 yazmisim rica ediyorum düzgün okuyalim su yazilanlari
  18. Venomortis

Ne alaka ** okumadin herhalde yazdiklarimi
Geri