Hocam merhabalar ben de mekanizmalı cüzdan arıyorum da 6 kartım var bir de yanımda kağıt para da taşıyorum sonuncu ince olanı alsam sıkıntı çıkar mı? Bir de içinin fotoğrafını atabilirseniz çok memnun olurum yorumlarda kimse atmamış
Ben de öyle düşündüm ama şeffaf keycapslerin sararma yapmasından endişe duyuyorum bir de türkçe layout ile kullanacağım için alışabilir miyim bilmiyorum
Klavye almayı düşünüyorum ben de indirimden 1kya geliyor ama şu ikisinden hanigisini alacağıma bir türlü karar veremedim:
VGN V87
AKKO 5075B Plus Shine-Through
Vgnnin eksisi ses kısam artırma tuşu olmaması ama pili 4000 mAh
Akkonun eksisi, ki eksi sayılır mı kullanmadığım için bilmiyorum...
Merhabalar, aynı yöntemle aşağıdaki linkte bulunan klavye kaç liraya gelmiş olur ve cashback ile gelen miktarı kendi banka hesabıma nasıl aktarabilirim?
Link:
https://www.gaming.gen.tr/urun/585340/akko-5075b-plus-shine-through-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/?add-to-cart=585340 Yardımcı
Tamamdır hocam teşekkürler ben mağazaya gidip bakacağım iyice deneyip öyle karar vereceğim böyle olacak gibi durmuyor. Birisini alırsam aklımda hep acaba öbürü daha mı iyiydi sorusu olacak.
Hocam airpods pro cihazım makinede kaldığı için bozuldu. Zaten uzun zamandır telefonumdan dolayı budslara geçmek istiyordum. Sizce bu buds 2 alınır mı yoksa biraz daha biriktirip buds 2 pro almak daha mı mantıklı?
Sistem r5 7600x rtx 4070ti. Sistem mavi ekran yediği için format attım. Attıktan sonra cod ve apex gibi silah oyunlarında fps drop yemeye başladı. Ama minecraft gibi oyunlarda Fps'im aynı kaldı. Sizce sıkıntı nedir?