Arama sonuçları: *

1. L

Saç-Sakal için tıraş makinesi önerisi

Powertec Tr-1818 in kesimi nasıl bir bilginiz var mı cildde pütürlü bir alan mı bırakır acaba ?
  2. L

1000-1200
  3. L

0 veya 0 a çok yakın makineye ihtiyacım var bazen saç sakal kesmek için bazen çizgi çekmek içinde kullanacağım önerilerinize açığım.
  4. L

CS2 akıcı değil sebebi nedir ?

Laptop GTX 1650
  5. L

Laglanma denilen olay oluyor sabitken o yüzden
  6. L

yok hayır hepsi 120 hz ayarlı olması gerektiği gibi
  7. L

CS2 de 200 FPS civarı alıyorum ama oyun akıcı değil sadece dikey senkronizasyon açıkken akıcı duruyor ama 120 FPS sabitte oynamak istemiyorum bunu düzeltmenin başka bir yolu var mıdır ?
  8. L

CS2 FEVER CASE PATLADI MI ?

60 dolar yatırdım 80 kasa 1 gün yoruldum diyebilirim sadece kasmak için hızlıca, 160 dolar aldım gayet güzeldi satmak için bu saatten sonra 3.50 falan beklemek risk 2 dolar alacak şekilde satmak en mantıklısıydı benim için.
  9. L

CS2 de 120hz i hissedemiyorum

Laptopuma monitör aldım ayarlardan 120 hz e çektim ve aynı şeyi cs2 de yaptım ilk zamanlar güzel akıyordu ama bu aralar 120 hz seçili olsa bile akıcı değil 16:9 da normal yine ama 4:3 de eskisi gibi değil daha dün iyiydi mesela.
  10. L

bence de bugün son iyi fiyat günü stok azalsın 2.5u görür ama yarından sonra 100k stok kasmış olur fiyat artık 1.20 1 kalır
  11. L

botlardan dolayı yine çakıldı fiyat bakalım 2.5 u görürse iyi
  12. L

yarsını sattım kalan yarısının trade banı yarın kalkıyor 50x daha bekliyor bakalım
  13. L

haklısın
  14. L

bakalım sattığımız kar şuan :D
  15. L

Bende öyle korktuydum Bende güncellemeden sonra sabaha kadar kastım birazı bugün birazı yarın açılıyor yarında umarım 2 dolar gibi kalır güzel olur
  16. L

evet şuan düzeldi 2.40 dolara yükseldi ve yavaşladı bugün belki 3 ü görür
  17. L

60 dolar harcayıp 80 kasa almıştım 24 ünü sattım 48 dolar geri aldım 56 kasa daha duruyor ben kar yaptım şimdiden
  18. L

Bir daha satışa çıkmayacak olan bir kasa olursa yaptıracağı kar çok fazla 100 kasa için örneğin
  19. L

eninde sonunda kar yaptırır sonsuza kadar pass de kalmıyacak bu kasalar ama şuan yaptırsa güzel olurdu tabii ki
  20. L

Bari 2 dolardan başlasaydı 1-2 saatlik ufak bi kar ederdik :d
Top Bottom