Arama sonuçları: *

1. Ö

Bu lastiği nerden bulabiliriz

Arkadaşlar merhaba elimde 3 tane VOYAGER WİNTER 205 50 R17 lastik var bunun aynısından 1 tane daha lazım telefonla bir kaç yere sordum ama bulamadım bu lastiği nerden bulup alabilirim bilgisi olan arkadaşlar yazabilirmi
  2. Ö

klavyemde harfe basınca sayı yazıyor

hocam farklı bilgisayar dada aynı sorunu veriyor klavye
  3. Ö

başka klavye var ama masaüstü bilgisayarımda kullanıyorum klavyeyi masaüstü bilgisayarımda denedim gene aynı ssorun
  4. Ö

denedim hocam düzelmiyor
  5. Ö

Arkadaşlar merhaba a4 tech kablosuz klavyemde B tuşuna basınca 54 sayısını yazmaya başladı ve sol ok tuşuna basıncada bilgisayarı uyku moduna alıyor yardımcı olabilecek birisi var mı :?
  6. Ö

etkinleştirme anahatarı

peki etkinleştirmek için tekrar format atmam lazımmmı
  7. Ö

etkinleştirme anahatarı

arkadaşlar merhaba windows 11 enterprise kullanıcısıyım bilgisayarı etkinleştirmek istiyorum ama nereden lisans alıcağım hakkında bilgim yok ucuz yollu hangi ssiteden almamı tavsiye edersiniz
  8. Ö

Eski laptopumdaki ürün anahtarını kasama aktarmak istiyorum

Arkadaşlar merhaba evde eski hp laptopum var üzerinde windows XP den kalma ürün anahtarı var bu yaz masaüstü bilgisayar dizdim ama etkinleştiremedim laptopun arka kapağında yazan lisansı yeni windows 11 kasama yazdığımda kabül etmiyor yardımcı olabilcek varmı
  9. Ö

Pc topladım sizce iyi mi? kötümü

Kanka ama monitör dahil aldım ve sistem bence 15.000tl ye satılan rtx4060lı hazır sistemlerden iyi çünkü anakartım çok iyi bir anakart hazır sistemlerde 16gb ram var bende 32gb
  10. Ö

Fiyat fazlamı sence yoksa uygunmu
  11. Ö

Beyler Sa Ağustos ayı gibi Pc topladım monitör dahil sizce iyi mi? yapmışım kötümü Anakart : Asus Rog Strix B550F İşlemci : Amd Ryzen 5 5600 turbo modeli Ram : Xpg Gammix D30 8X4: 32Gb M2Sdd : Mld M300 500GB Power : Corsair Rm650 80plus gold Kasa : Gamepower horizon Monitör: Msi G27C7...
  12. Ö

1 AYDIR UĞRAŞTIĞIM SİSTEM SONUNDA BİTTİ!

Kasaya bu koyduğun ürünün adı ne hocam
  13. Ö

corsair rm650watt 80plus gold

corsair rm650 watt 80plus gold powerrsuplly rtx4060a yetermi anakart : asus rog strix b550f işlemci : amd ryzen 5 5600 65watt ram : 32 gb bu sistem bu powerr suplly rtx4060 a yetermi
  14. Ö

Çözüldü✓ rtx4060 karta corsair rm650 watt powerr yetermi

rtx 4060 a yetermı 1696668055 kanka yanlıs yazmısım rtx4060 olcaktı 4060 a yetermı
  15. Ö

Çözüldü✓ rtx4060 karta corsair rm650 watt powerr yetermi

işlemcim : amd ryzen 5 5600 anakartım : asus rog strix b550f m2 ssd var 6 fanlı kasa rtx 3090 a gecmeyı dusunuyorum sızce yetermı power supply
  16. Gamepower Gp500 500watt 80plus powersupply tertemiz sorunsuz

Gamepower Gp500 500watt 80plus powersupply tertemiz sorunsuz

Ürün tertemizdir kusursuzdur Gamepower Gp500 500watt 80plus modelidir İstanbul/Bahçelievler elden teslim
  17. Ö

Çözüldü✓ Vga ışığı yanıyor ama görüntü var

Arkadaşlar merhaba Asus Rog Strix B550f anakartımda bilgisayarı çalıştırdığımda vga ışığı yanıyordu ama monitörün tuşuna bastığımda ekrana görüntü geldi ama anakarttaki vga ışığı sönmedi sorun nedir ne gibi bir çözüm yapabilirim
  18. Ö

Logitech G203 Isınıyor

Evet rgb mouse
  19. Ö

Logitech G203 Isınıyor

Logitech G203 mouse aldım az önce eve geldim valorant oynamaya başladım ve mouseun çok ufak ısındığını farkettim ama böyle çok ufak derecede ısınmak aynı sorunu yaşayan varmı ve bir zararı varmı
  20. Ö

Windows 11 etkinleştirme

Windows 11 nasıl anahtarsız etkinleştirebilirim
Top Bottom