Arama sonuçları: *

1. M

Bulgaristan Vize Randevusu

Arkadaşlar merhaba 1.5 ay sonra erasmus için bulgaristana gideceğim. 2 aydır vize arıyorum ve kesinlikle randevu bulamadım bu süreçte. Konuyla alakası olan bilgisi olan yardımcı olabilir mi çok az bir zaman kaldı ve bu fırsatı kaçırmak istemiyorum
  2. M

Tabletim için bluetooth'lu klavye önerisi

Arkadaşlar samsung s9 fe tabletim var üniversitede not tutmak için aldım. Bu tablet için yine derste not tutmak için önerebileceğiniz küçük ve sessiz klavye var mıdır acaba. Örnek vermek gerekirse şu tarz bir klavyeden bahsediyorum...
  3. M

Ses sistemimi çalıştırmak için yardıma ihtiyacım var

Elimde şöyle bir eski 5.1 sistemi var her hoparlörün ucu RCA girişi ve kolonun arkasında 5 tane giriş kısmı var input olarak da 6 tane RCA erkek ucu var ben sesi laptop vasıtasıyla bu hoparlörlerden almak istiyorum ne almam gerekir harici bir ses kartı mı dönüştürücü mü yardımlarınızı bekliyorum
  4. M

5600 ve 4060Tİ'lı sistem nasıldır ?

Hocam birinde 4060 var birinde 4060ti
  5. M

2k monitörüm için sistem tavsiyesi

https://www.gaming.gen.tr/urun/359836/sunrise-4060ti-amd-ryzen-5-5600-mpk-galax-geforce-rtx-4060-ti-1-click-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz ya da daha iyisi varsa önerebilir misiniz
  6. M

2k kavisli monitör önerisi

Arkadaşlar, 2K çözünürlükte tercihen kavisli bir monitör arıyorum. Çok fazla rekabetçi oyun oynamıyorum; güzel bir görüntü kalitesi olsun istiyorum, çünkü hikaye odaklı oyunlar oynayacağım. Monster 32 inch Samsung 32 inch Va panel ve ips panel den hangisini tercih etmeliyim
  7. M

Dizi film ve not almak için tablet önerisi

Hocam sebepleriyle birlikte söyler misiniz
  8. M

🔥İndirim Huawei MatePad 11.5S + Klavye Ve Kalem 12.999 TL

Samsung'un Dex özelliği beni baya cezbetti bir fikriniz var mıdır çok dikkate almalı mıyım
  9. M

🔥İndirim Huawei MatePad 11.5S + Klavye Ve Kalem 12.999 TL

Hocam bunu mu tavsiye edersiniz samsung s9 fe yi mi ?
  10. M

Dizi film ve not almak için tablet önerisi

samsung s9 fe(12k) modeliyle huawei mate pad 11.5s(13.4k) modeli arasında kaldım huaweide klavye de dahil klavye olayı beni huawei ye doğru itiyor klavye olayı tablette çok fark eder mi hangisini tercih etmeliyim
  11. M

36k Bütçe ile 2k monitör + sistem tavsiyesi

https://www.hepsiburada.com/samsung-32-odyssey-g5-2k-ls32dg500euxuf-1-ms-180-hz-hdmi-dp-pivot-ips-gaming-monitor-p-HBCV00006JN5AB Bu monitör hakkında ne düşünüyorsun ?
  12. M

36k Bütçe ile 2k monitör + sistem tavsiyesi

Arkadaşlar kız arkadaşım için hazır pc bakıyorum monitöre daha çok öncelik veriyoruz çok fazla oyun oynayan birisi olmadığı için cs valo falandan ziyada birlikte oynamalık it takes two gibi oyunlar oynıcaz bu yüzden monitör 4k olup 60 hz olabilir onda sıkıntı yok ama 2k da 90 veya 120 hz...
  13. M

asus tuf 15 4050vs4060vs4070

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507xi-lp013-amd-ryzen-9-7940hs-16gb-512gb-ssd-rtx-4070-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00004IHLNK...
  14. M

Yeni Bir Dizüstü Bilgisayar Arıyorum - Önerilere Açığım

Merhaba, Yeni bir bilgisayar almayı planlıyorum ve bu konuda önerilere açığım. Bütçem yaklaşık olarak 20000-25000 TL arasında değişiyor. Bilgisayarı genelde oyun oynamak için kullanacağım aynı zamanda da bilgisayar mühendisi öğrencisi de olduğum için yazılımla da uğraşıyorum Marka veya model...
Geri