Arama sonuçları: *

• Users: rynax
  • Order by date
  1. rynax

40.000-60.000 TL arası Gaming laptop önerisi

Arkadaşlar 40.000 ile 60.000 TL arasında bütçem var. Hem ara ara 3-4 saat oturup oyun takılabileceğim hem de günlük işlerimi yapabileceğim bir laptop arıyorum. Bu iki kriteri sağlayan bir laptop istiyorum. Aklımda birkaç model var ama çok bir araştırmam yok.
  2. rynax

Bir Web sitesinin kodlarını alıp nasıl kullanabilirim?

Merhaba üzerinde çalıştıığim bir websitesi var. Başka websitelerinden bazı yerleri kendi siteme entegre etmek istiyorum. Sitenin o kodlarını nasil bulabilirim ve kendi websiteme ekleyebilirim?
  3. rynax

CS2 Vac Ban hemen mi atılır yoksa zaman geçtikten sonra da gelebilir mi?

nasıl dm geliyoruz bu forumda .d
  4. rynax

Hemen yemedim dediğim gibi ve sistemi fark etmemiş olacaklarki dosya bütünlüğünü koruduğumda bile yine yemedim. Herhalde yemem
  5. rynax

şu an hangisini kullanıyorsunuz
  6. rynax

Peki bildiğiniz kadarıyla skinchanger olduğu için mi yemişsinizdir? Çünkü youtube da Agawa diye bir eleman 15k elodan 20k eloya kasıyor bu free hile ile.
  7. rynax

peki bu iki aylık süreçte hile kullanmaya devam ettiniz mi?
  8. rynax

Dün Anyx.gg free hilesini kullandım. Sadece esp kullandım ve legit oynadım. Kimse tarafından raporlandığımı düşünmüyorum ve oyundan çıktıktan sonra hileyi silip dosya bütünlüğünü tamamladım. Bir sonraki VAC dalgasında ban yeme ihtimalim var mıdır? Varsa bu ihtimal sistemi tarayıp hile yazılımını...
  9. rynax

Almanca hazırlık olan liseler

Merhaba Ankara'da yaşıyorum ve liseye seneye (tatilden sonra) geçeceğim. Ankara'da liseden önce Almanca hazırlık okuyabileceğim özel veya devlet fark etmeksizin bir okul arıyorum. Ankara'da olursa iyi olur fakat ankara dışında da olabilir. Şimdiden teşekkür ederim.
Geri