Arama sonuçları: *

1. Ygbayraktar

49K Bütçe ile RTX 5060 & Ryzen 7500F Hazır Sistem Özelleştirme - Sizce Nasıl?

HO diyelim o zaman. 1 2 yıl sonra zorlar seni o kart. Örneğin GTA 6
  2. Ygbayraktar

49K Bütçe ile RTX 5060 & Ryzen 7500F Hazır Sistem Özelleştirme - Sizce Nasıl?

2 yıldır 7700 xt kulanıyorum eski kartlarda olduğu gibi artık sorun olmuyor. 12 gb olmasına rağmen zorluyor ekran kartını bazı oyunlar. 8 gb de pişman olursun.
  3. Ygbayraktar

Kule tipi soğutucu önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/628776/thermalright-peerless-assassin-120-digital-black-argb-tl-c12c-x28-s-v2-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ kule tipi kaba duruyor ama djital olanları bir nebze iyi gösteriyor. Anakartında destekliyorsa...
  4. Ygbayraktar

Kule tipi soğutucu önerisi

ben djital olanını kulanıyorum pişman etmez https://www.gaming.gen.tr/urun/384878/thermalright-peerless-assassin-120-se-argb-tl-c12c-s-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-amd-intel-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
  5. Ygbayraktar

Yardım Paket Yükseltmeme Rağmen İndirme Hızım Artmadı

Benimde max 600 ü geçmiyor genelde 300 le 600 arasında dolanıyor. tamammını almanın yolu var mı ki
  6. Ygbayraktar

Yardım Amd software adrenalin edition Kasma vs Problemler

direk kendi sitesinden indirmeyi denesene
  7. Ygbayraktar

Satsam kaça satarım yükseltmeye değer mi ?

aynı marka ram yok aynı değerlerde bir şey alsam olur mu peki
  8. Ygbayraktar

Satsam kaça satarım yükseltmeye değer mi ?

• İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F • Ekran kartı: ASUS TUF RX 7700 XT 12GB OC• Anakart: ASUS Prime A620M-K • RAM: (1x16) 5200MHz DDR5 • Depolama: WD Blue SN580 500GB Gen4 • Kasa: Vento VG07F RGB • PSU: FSP Hyper PRO 650W 80+ Bronze yükseltmeye değer mi assassin's creed shadows oynarken en yüksekte...
  9. Ygbayraktar

Crimson Desert 50 TL ye alınır mı ?

Oyun çok pahalı imkanım olursa kendim alırım denemekten zarar gelmez.(herhalde)
  10. Ygbayraktar

Crimson Desert 50 TL ye alınır mı ?

Arkadaşlar 50 Tl alıp denesem mi alan deneyen oldumu pek bişi kaybetmem ama dolandırılmakta istemiyorum. Dolandırıcı gibi geliyor.
  11. Ygbayraktar

Öneri 4 K Civarı Bütçede Koltuk Önerisi

haklısın ama kalitesine dikkat et taşıyacağı ağırlık çok önemli 2 aya kalmaz param parça oluyor deneyimledim :D
  12. Ygbayraktar

Öneri 4 K Civarı Bütçede Koltuk Önerisi

https://www.amazon.com.tr/Hawk-Gaming-Chair-Oyuncu-Koltu%C4%9Fu/dp/B09QCZB2YC?dib=eyJ2IjoiMSJ9.HPUZiEEd2bzI7wTIhfPddC4q9iC6fb4DOAGS9euaxZbe7ZSJpxc1CTcrAgfw4AqAkNJlcQEw89fM92Sv_zGw5K5wlVGAWhNsJrSwf5wP8zrnX2SwtP5rGRL9pWyQahChmAIYT2ebAFnkSNAM49NqT1qcbh7ll_BmbgV0glDESMJdrvJET9JS3v1Wu721nL_2BZHU_y36c_...
  13. Ygbayraktar

Sahibinde 50000tl alınır mı bu sistem

vatan üstüne taksit yapıyor
  14. Ygbayraktar

Mouse değiştirmeli miyim? Nasıl bir mouse almalıyım?

https://www.amazon.com.tr/Lenovo-Lecoo-MG1101-Kablolu-Ayd%C4%B1nlatmal%C4%B1/dp/B09L15WZ29 biraz ağır ama kaliteli bir mouse ağırlığı yorabilir.
  15. Ygbayraktar

4060 Ti sistemimi ne kadara satmalıyım

Bu sistem yermiyormu ki yükseltme gereği duyuyorsun programa felen mi yapcaksın. Leptop a 70 80 vereceksinki anca adam akıllı performans alabilesin.
  16. Ygbayraktar

Hikaye tabanlı oyun önerisi

Eski oyun a takılmıyorsan dragon age serisi son oyun hariç Kotor serisi hikaye bakımından süper ama sadece hikayesi süper :D
  17. Ygbayraktar

LAPTOP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM RAM İLE İLGİLİ SORUM VAR

ikinci el sanırım geldikten sonra slot varsa yükseltilebilir. ram fiyatları uçtu araştırmak lazım. yapay zeka abimiz [H3 id='1.+RAM+Ykseltme+32+GB+Nasl+Olur']1. RAM Yükseltme: 32 GB Nasıl Olur?[/H3] Bu cihazın içerisinde 2 adet DDR5 SO-DIMM yuvası bulunuyor. Mevcut Durum: Genellikle bu...
  18. Ygbayraktar

Hangi sistemi almalıyım 2 sistem arasında kaldım.

) taksit hepsiburada :) ikiside güzel ama 9 taksit yeterli
  19. Ygbayraktar

Hangi oyun alınmalı?

bazı oyunlara para vermek gerekir destek amaçlı durumu varsa vermeli Türkiye yi düşünen nadir oyun firması
  20. Ygbayraktar

Hangi oyun alınmalı?

KİNGDOM düşünme bile
Geri