Arama sonuçları: *

1. Doruto

Aldığım yeni bilgisayarın kasası çalışmıyor.

Sorunu buldum, kasa frisby güç kaynaklıymış. Ve frisby güç kaynağı bütün sistemi bozabiliyormuş. Güç kablosunu takarken cızırtı sesi geliyordu. Şimdi iade edip farklı kasa ile tekrar alacağım.
  2. Doruto

Hocam ne demek istediniz anlamadım. Tetik ne bilmiyorum.
  3. Doruto

Kasada tamperli cam var onu açmıştım içeride görünen bir sorun var mı diye, bu garantiyi iptal eder mi? 1687638162 Priz değiştirdim
  4. Doruto

Android Otobüs yolculuğuna çıkıyorum oyun önerir misiniz?

Mükemmel ötesi bir oyun, asıl olayı hikayede zaten. Birkaç günde 20 saat oynayabildim, tam bir başyapıt. Şimdi bilgisayarım bozuldu maalesef...
  5. Doruto

Buraya bakarsanız çok sevinirim
  6. Doruto

Bilgisayardan çok iyi anlayan varsa bir geri dönebilir mi bana
  7. Doruto

6 yıllık apk'cıyım hocam 😁
  8. Doruto

Hocam apk indirebilirsiniz
  9. Doruto

Kısa devre olduğunu nasıl anlayabilirim? Duruma göre bios pilini çıkarıp takacağım
  10. Doruto

Ne yapabilirim yani garantiye göndermeden ve garantisini bitirmeden yapmamın bir yolu varsa atarsanız çok mutlu olurum, bios pilini çıkarma yöntemini de gördüm ne yapsam bilmiyorum.
  11. Doruto

Bir de hocam bu video ile karşılaştım, bu video işe yarar mı, denemeli miyim, bilgisayara zarar verir mi? Hiçbiri olmazsa servise kesin göndereceğim. Hızlı olması açısından söylüyorum. 1687630839 Ekran kartının altındaydı benimki, birde attığım videoya bakarsanız sevinirim 1687630861 Video bu
  12. Doruto

Anladım neresi olduğunu. Ben ramlarin yanındaki boylamasına büyük kabloyu sanmıştım, tekrar sağolun.
  13. Doruto

İlk dediğinizi yaptım olmadı, ikinci dediğiniz de anakarttaki power sw kablosu çıkmıyor mandalını da sıksam anakartta geliyor onunla beraber zarar vermemek amacıyla yapamadım. Ayrıca dediğiniz şeye de güvenemedim açıkçası. Şuanlık kesin ve güvene bileceğim bir çözüm olmadığı için 20 yıldır...
  14. Doruto

Toplam 16 bin TL civarı idi galiba 1687610008 Hocam söylediğiniz şeyi denediğimi söyledim yukarıda keşke okusaydınız. Prizde değiştirdim 1687610047 Hocam sağolun da kullanamıyorum işte. Bir çözümünüz var mı? Açılmıyor bilgisayar
  15. Doruto

Yaklaşık bir hafta önce geldi bilgisayarım, 6 gündür de sorunsuz kullanıyordum. Dün akşam bilgisayar ile vantilatör'ü aynı prize taktım, ondan önceki gün de takmıştım. Sabah bilgisayarı çalıştırmayı denediğimde 1-2 saniyeliğine çalışıp (kasanın önündeki fanları) kapandı, elektrik biriktiğini...
Geri