Arama sonuçları: *

1. A

Anakartımda VGA ışığı yanıyor

Merhabalar sistemimde son 1 haftadır devam eden bir sorun var. Önerilen bütün çözümleri denedim ama hala aynı sonucu alıyorum. Bir sabah bilgisayarı açmak istediğimde monitörde güç olduğu halde ekrana bios bile gelmedi. Kasayı incelediğimde anakartta vga ışığının beyaz yandığını gördüm...
  2. A

Oyun programlamasına yeni başlıyorum ne önerirsiniz?

Merhabalar yazılım mühendisliği üçüncü sınıf öğrencisiyim. Hayatımın büyük bir kısmı oyunlarla geçti ve neden kendi oyunumu çıkarmayayım ki dedim. Satış gibi bir beklentim yok sadece kendimi geliştirip biraz da alanı tanımayı istiyorum. Oyun konusunda hiçbir bilgim yok java, C, C++, C# gibi...
  3. A

iPhone 13 çift hat kullanabilir miyim

Merhabalar zamdan önce yurtdışı olan telefonu tanıdığımın üzerine yazdırdım. onun hiç hattı yoktu bu sebeple hat çıkarttı kendisine. onun hattı telefona takıp kullanırken kendiminkini de kullanabilir miyim? ama hat onun üzerine değil benim üzerime bir çözümü var mı yoksa kendi üzerime olan hat...
  4. A

Iphone 13 veri aktarımı

Merhabalar eski android telefonum tamamen bozulduğu için yeni bir telefon aldım ama verileri aktarmak için android cihaza erişebiliyor olmam gerekiyor. Bunu daha farklı bir yoldan çözme imkanım var mı acaba?
  5. A

Amerikadan iphone almak mümkün mü

Merhabalar yakın bir tarihte amerikadan bir tanıdığım gelecek. Onunla türkiyeye iphone getirmeyi düşünüyorum. Böyle bir durum olursa o civarı kullanabilir miyim? Avrupadan gelen ile arasında ne gibi farklılklar olur? Sıkıntı çıkarır mı yani kısaca.
  6. A

hangi telefonu almalıyım

Iphone serisi istemiyorum bütçemi zorluyor alabilsem 12 üstü isterdim. Samsung S21 FE bakmıştım gayet başarılı gibi duruyor hatta en alma ihtimalim olan telefon o. Bakalım bir şeyler ayarlayıp almam gerkiyor. 1687722901 xiaomi 11T Pro bulmuştum şuan 12k civarına şuan bu ihtimal gibi duruyor.
  7. A

hangi telefonu almalıyım

Bu ürünü çok fazla gördüm ama adına çok aşina değilim bu sebeple biraz uzaklaştırıyor kendinden.
  8. A

hangi telefonu almalıyım

Arkadaşlar merhaba. Bir türlü yeni telefon beğenemedim. 20k altında bir telefon önersiniz var mı? Yurt dışı ürünü de olabilir ama max 20k harcama yapabilirim gibi geri kalanı beni zorlar. Eski telefonum bozuldu bu sebeple acil almam gerekiyor
Geri