Arama sonuçları: *

1. O

Bu sistemde darboğaz olur mu

Sanmıyorum
  2. O

16 yaşında a1 ehliyet alıp küryelik yapsam polisler sıkıntı çıkarır mı ?

Hocam kendi motorun olursa eziyet paket atarken motor arza verir tekerleğin patlar bişi olur şirket sadece derki o paketi ister koş ister üç o paketi ver der ama şirket motoru okursa ararsın dersin bozuldu yenisini getirirler 16 yaşında resmî şirketlere giremesin 1,2 yer var yemek sepeti vb oda...
  3. O

Hocam dedigin zor da olmasa bile alırım motorumu ehliyetli bi çekilde sürerim yarın fiyatlar nolucak belli degil
  4. O

Hocam çalıştırıyor ama önemli olan yaş 16 olması şirket sorumluluk almaz
  5. O

Hocam herkes deli gibi kurye arıyor farkında mısınız ? Askeriden yüksek vermeyen yerde çalışmam.
  6. O

Resmî şirketlerde kendi motorun olursa 35,45 arası fatura kesiliyor kalan 25k fln ama değişmiş olabilir şirket motoru ile 15,20 arası
  7. O

Öneri f/p direksiyon seti önerin

900 derece istiyorsan v900s var
  8. O

Ray-Ban gözlük orijinal midir?

Çiçek sepeti sonuçta al bilen birine götür çakma derse iade edersin kabul etmese dava edersin davanın sonuçlanmasına bile gerek kalmaz çiçek sepeti öyle bir riske girmez
  9. O

Kulaklığımın mikrofonunun bozuk olup olmadığını nerden anlayabilirim

Googleye mikrofon test yaz gerekli izinleri ver ve test et
  10. O

iPhone Depolama Sorunu

Hocam bi özelik var onu araştırıp kullanmanı öneririm eski fotoğraflarını ön bellekten siliyor siz bakmak vea kullanmak istediğinizde geri yüklüyor o özeliği açabilirsin ve ekstradan depolama planı alabilirsiniz sadece fotoğraflar için
  11. O

Korku tarzı seven oyun arkadaşı arıyorum

Hocam ben dead by fln uzun yılardır oynuyorum pek oyun seven biri değilim sevdiğim 3,4 oyun var Ride 1 ride 4 Dead by Forza 5 İsterseniz dead by girebiliriz müsayit olduğunuz zaman
  12. O

Hangi ram frekansını kullanmalıyım

3200mhz nin üstüne çıkman mantıksız olur fazladan enerji tüketimi vb olabilir işlemcin ztn Max 3200 destekliyor
  13. O

A1 Ehliyet almak zor mu?

Dostum senin dediğin gibi. O tarzda 125cc pek yok bence motora yönelmek istiyorsan a2 al yada dersen ben tek ehliyetle hem araba süreyim hem motor b al ama 125cc sürersin b aldıktan sonra 1,2 derse girersin direksiyon dersi o kadar a2 ile a1 arasındaki fark sadece sınavlara girmiyorsun galiba a1...
  14. O

A1 Ehliyeti almak hakkında sorular !

İstanbul’da şuan a1 8500 TL Bence a2 al a2nin fiyatını sormadım ama çok az bir fark vardır sen diyorsun ki 4,5 sene sonra yükseltirim motor sürmeye başlıcağın zaman Max 1 yıl sonra 125 lik motor gitmiyor ya diceksin ve 4,5 yıl sonra belkide ehliyet 50,60k olucak yarının garantisi yok bence a2...
  15. O

Hocam bencede ya 1687654935 Hocam çırak sigortası olur diye biliyorum dükkan motoru ile yapmayı düşünüyorum mt25 ile küryelik yapamam :) fosforlu mont fln önemli değil hocam şuan ztn birçok motorcu çeketi ışık vurunca parlayan cinsten
  16. O

Motor ehliyeti fiyatları

Dostum bence erkenden a1 al 8.500 olmuş bence erkenden al eğer yaşın 18 üzeri ise a2 almanı öneririm. Arkadaşların dediği olay çok mantıksız araba ehliyeti alana kadar 1 fiyatı olucak 20.000 2 yasada değişecek en ufak şeyde küryeliği bırakmak zorunda kalabilirsiniz ileriye dönük düşün ve...
  17. O

Merhabalar 16 yaşında ehliyet alıp küryelik yapmayı düşünüyorum resmi şirketler almaz reşit olmadığım için biliyorum. Ama aklımdaki soru bi lokantada vb çalışsam polisler sıkıntı çıkarır mı ?
Geri