Arama sonuçları: *

1. T

🔥İndirim Dark M.2 SSD Soğutucu 169 TL

https://www.gaming.gen.tr/urun/565227/enermax-esc001-r-kirmizi-m-2-2280-nvme-ssd-sogutucu-blogu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Bende bunu aldım ne kadar fark eder bilmiyorum.
  2. T

Divinity original sin oyununda nasıl ilerlenir?

Divinity original sin 1 ve 2yi biraz oynadım ama oyun oyuncunun elinden hiç tutmuyor. Ama oyunlar güzel oynamak istiyorum bilenler yardımcı olabilir mi? Belli bir yerden sonra ilerleyemiyorum takılıp kalıyorum. Haritayı 2 3 kere tekrardan geziyorum ama olmuyor.
  3. T

Uygulama klonlama destekli cihaz önerisi?

15 bin TL'ye uygulama klonlama yapabileceğim telefon önerisi arıyorum.Klonlamadan kastım şuan poco x3 üm var ve bütün uygulamaları klonlayabiliyorum.Ama bazı markalarda sadece sosyal medya platformları klonlanıyor.Bende 2 tane steam hesabı var 2 sinide aynı anda kullanmak istiyorum.Poco da bunu...
  4. T

🔥İndirim AMD Ryzen 7 5700X3D TRAY (Kutusuz Fansız) 6.599 TL N11

Bu işlemci 1080pde hangi ekran kartına kadar darboğaz yapmaz?
  5. T

PNY SSD garantisine kim bakıyor?

PNY CS900'üm var fakat PC görmüyor, sanırım patladı SSD. Bunu nereye garantiye göndereceğim? Garantisi devam ediyor.İncehesap'tan aldım. Şimdi baktım kutusunda garanti belgesi vs. yok.
  6. T

Exvega andromeda alınır mı?

Sizce 8 bin TL'ye alınır mı? Sağlam mıdır ihtiyaçları karşılar mı ?
  7. T

Corsair hs80 usb alınır mı?

Kablosu normal kablo örgü değil eve çok kaliteli değil kablosu.Kulak padları şuan normal.dolby kullanmıyorum.
  8. T

Aldım gayet memnunum.
  9. T

Acer Nitro 5 fan düzensiz çalışıyor gibi?

Yeni aldığım Nitro 5 boştayken ya da video izlerken sanki sürekli deviri değişirmiş gibi ses oluyor. Yani sanki sürekli arabanın gazına basıp bırakırmış gibi ama dikkatli dinleyince fark ediliyor. Bu normal mi? Sanki her 1 saniyede bir hızlanıp diğer saniye yavaşlıyormuş gibi?
  10. T

Halihazırda hyperx cloud core kullanıyorum fakat bozuldu.Sizce yerine corsair hs80 alınır mı ? memnun eder mi? https://www.itopya.com/corsair-hs80-usb-dolby-audio-rgb-71-surround-siyah-kablolu-gaming-kulaklik_u23182
  11. T

Öneri Elimdeki Gaming kulaklıkları nasıl satarım?

Void elite hyperxten sonra üzmezse alabilirim.Usb girişli değil mi o kulaklık? Kaça bırakmayı düşünüyorsunuz?
  12. T

Hyperx cloud core dan sonra üzmeyecek f/p kulaklık önerisi?

Hyperx cloud core kulaklığım bozuldu.Şuan bundan aşağı olmayacak oyun ve müzikte tatmin edecek.Usb kablolu olursa iyi olur.F/p kulaklık arıyorum.Kısaca hyperx cloud core dan daha iyi sesi ve mikrofonu olan kaliteli sağlam önerilerinize açığım.
Geri