Arama sonuçları: *

1. G

İşe gidip gelmeye motor tavsiyesi

Çok çocuk işine benziyor gibi hocam ama. Kalitelimidir? Raider 125 bakıyordum aslında ama freni ve tekerler çok kötüymüş İstanbul da yağmurda felan düşersin diyorlar.
  2. G

hangi modeli hocam
  3. G

5-6 km uzaklıktaki ( 10-15 dk ) işime her gün gidip gelmek için 100.000 TL'ye kadar motor bakıyorum. A2 ehliyet aldım vitesli otomatik takıntım yok. Yağmurda kışta her gün motorla işime gidip gelmek tek amacım. Motor önerir misiniz.
  4. G

BenQ Zowie 24.5' XL2546K 0.5ms 240hz Monitör 13.344,71 TL AlevAlevAlevEmoji

Vay be 4300e almıştım çıktığında
  5. G

₺616 - Ajazz AK680 Mekanik Klavye

En son TC sormuşlardı hala beklemedeyim
  6. G

🔥İndirim 🔥🔥🔥Hawk Gaming Chair Future IT Kumaş Oyuncu Koltuğu 6499₺ 🔥🔥🔥

insan neden itopya amblemiyle koltuğu olsun ister ki. Fiyat baya düşüyorsa düşünülebilir sadece
  7. G

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Akko 3084B Plus RGB 🔥🔥 1.088,55 TL

güzel klavyeymiş ya keşke yine fırsata düşse
  8. G

❌İndirim Bitti! QCY T5 BLUETOOTH KULAKLIK ( kupon+ nays 225 lira )

Haylou T15 mi daha iyi qcy t13 mü
  9. G

🔥İndirim Hyperx Quadcast 2319₺

nays nasıl kullanıyoruz hocam iş bankam var uygulamayı indirip üyelik yaptım sonra ne yapmalıyız
  10. G

1000 TL Klavye Önerisi

Hocam switch sormuyor amazon ödeme kısmındayım da hangi switch yollarlar acaba?
  11. G

%60 Beyaz klavye önerisi lütfen

1000 en fazla 1500 tl ye kadar %60 beyaz klavyeye ihtiyacım var. Kablosuz olursa çok iyi olur olmazsa çok sorun değil. Klavyeden anlayan arkadaşların yardımını bekliyorum.
  12. G

1000 TL Klavye Önerisi

Bu ürün güzel mi ya bu fiyatlarda %60 beyaz bi klavyeye ihtiyacım var.
  13. G

Logitech mi Razer mı

2 mouseyide denedim. v3 pro çok övülse de büyük bir mouse eline oturmuyorsa o serüvene gerek yok. Superlight çok güzel bir mouse şuan satılan ürünlerde click hissiyatı daha iyi ve çift tıklama yok gibi geldi bana. V3 Pro nun aynı şeklin 3 farklı boyutta olmasını çok isterdim Zowie tarzı ama...
  14. G

Type c mouse kablosu önerisi

Kasa mesafesi yakın mı ? adaptör varsa onu kullanın kablosuzda
  15. G

Lamzu Atlantis Mini 2079 TL🔥🔥🔥

Konu çok gereksiz uzamış arkadaşlar 2000tl ye çok iyi bir ürün şuanda. Sora bile kaç para olmuş elinize uygunsa alınıp geçilsin.
Geri