Arama sonuçları: *

1. K

Gigabyte a16 4050 alınır mı ?

hp victus ile 5050 loq arasında çok fark olur mu ? hp victus a kadar çıkabilirim ama diğeri zorlar gibi
  2. K

Gigabyte a16 4050 alınır mı ?

aşırı oyun oynayan biri değilim daha çok günlük kullanım ve hafif oyunlar için alacağım fiyatı şu an 32 bin tl imiş sizce alınır mı ? alınmazsa ne alabilirim sizce ? yaklaşık bütcem 30-40 k ve açıkcası çok üstüne çıkmak istemiyorum
  3. K

Anakart aynası olmayan anakart iade edilebilir mi ?

Hocam iade etmedim
  4. K

Rampage V900-S Alınır mı?

yani hocam şu an bunun dışında en alınabilir model olan dfgt bile bundan 1.5 k daha pahalı üstüne garantisi biteli belkide 7 sene olmuş cihazlar. bilemedim o kadar kötü mü ya ?
  5. K

Rampage V900-S Alınır mı?

ikinci elden 2.2-2.5 k civarına bulabiliyorum DFGT lerin bile 3.5 k civarda olduğunu düşünürsek sizce alınır mı ? simülasyon hastası bir oyuncu değilim 1 yılda ancak 50-60 saat oynuyorumdur. şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim
  6. K

Üçdörtbeş tyt matematigin zorluğu hakkında

Teşekkür ederim.
  7. K

Hocam peki orijinal sorulari cozmeye gerek var mı ? Başka forumlarda o kısmın gereksiz zor oldugu söylenmiş.
  8. K

Normal testleri en fazla 1-2 yanlış yaparak bitiriyorum. Ancak orijinal ve ÖSYM tarzı testlerde bir soruya 5-6 dk vermeme rağmen ancak testin yarısını doğru yapabiliyorum. Bu bölümler mi fazla zor yoksa daha temel bir kaynaktan mi baslamaliyim ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  9. K

Mehmet celal özyıldız Ayt tarih playlist izlenir mi ?

Malum mehmet hoca kpss videoları çekiyor. Bir arkadaş bu videolardan ayt playlist oluşturmuş ancak videolar kpss hazırlık amacıyla çekildiği için biraz çekindim. linki bırakıyorum sizce bu playlist ayt için izlenir mi ? link
  10. K

Erdal ile Ece Filmine gitmeye değer mi ?

Sinema 100 TL bir şey git 1,2 yerde bile Gülsen yeter. Yani şu an kahve içmeye kalksan aynı parayı verirsin
  11. K

YKS 2024 Adayları Netler Nasıl?

Fen bilimlerinin zorluk derecesini bilmiyorum ancak o sınavlarda tyt bazında 70 net yapabiliyorum. Ayt de ise 45 civarı geliyor(ayrıca fen bilimleri denemelerinin zorluk seviyesini hiçbir yerde bulamadım sizce bu denemenin zorluk seviyesi nedir ?
  12. K

Yardım LG 27GR75Q-B alınır mı? ?

Mükemmel bir monitör 1080 p IPS panelden geçtim gerçekten çok memnunum
  13. K

Ajazz AK820 vs iBlancod YK830

Teşekkürler hocam
  14. K

Ajazz AK820 vs iBlancod YK830

Hocam peki ek vergi geliyor mu ?
  15. K

1100 TL DDR4 RAM önerisi

Markası belli değil ve gecikme değeri yüksek. O fiyata göre almak pek mantıklı değil gibi
  16. K

Mast. Sırasında bayılmak?

Dreambully adında bir akrabanız yoksa pek mümkün değil
  17. K

1100 TL DDR4 RAM önerisi

Max bu fiyatlara çıkabilirim 1×8,2×8,1×16 olabilir şimdiden tesekkur ederim
  18. K

2k fps çok düşürür mi

Bence 4060ti için 2 K mantikli değil çok uzun ömürlü olmaz
  19. K

GTA 6 ön siparis olarak ne kadar olur ?

Söylenene göre oyun 12 Aralık'ta PlayStation ve Xbox üzerinden ön siparişe açılacak. Bu durumda PlayStation özel fiyatlandırmasıyla mı çıkar yoksa orijinal 70 dolar üzerinden mi olur ?
  20. K

Poco X3'den A34'e geçilir mi ?

Hocam 2. El almak istemiyorum. Yine de tesekkur ederim
Geri