Arama sonuçları: *

• Users: rensy
  • Order by date
  1. R

İşlemci kullanımı arttırma

Rust 1689457726 Çekirdek yada dengeliden performans moduna çeksem?
  2. R

İşlemci kullanımı arttırma

İşlemci kullanımım oyunlarda 30 40 arası ısısı 60 derecelerde kullanımı arttirsam sorun olurmu ? Performans artarmı?
  3. R

FPS gecikmesi sorunu

Beyler fpsin üstünde oyun menüsünde GC yazısı çıkıyor buda menüde kasma yapıyor bu nedir sebebi ne olabilir acil yardım edebilirmisiniz
  4. R

FPS gecikmesi sorunu

Arkadaşlar işlemcim ryzen 5 5500 ekran kartım asus dual geforce rtx 3060 12 gb öncelikle bazı oyunlarda FPS düşüyor anlık takılmalar oluyor örneğin (rust) oyunu menüde fpsim üstünde 75 gc yazıyor ve oyunun menüsü asiriy takılıyor bunun sebebi nedir darbogazmı var yoksa başka birşeymi
  5. R

Bilgisayar diskini çok kullaniyor

SysMain diski çok kullanıyor sebebi ne olabilir yardımcı olurmusunuz
  6. R

Ekran kartı sıcaklığı

Merhaba arkadaşlar kasa modelim n5 mf önde 3 arkada 1 fan var + işlemci fanı ekran kartım Asus dual rtx 3060 12 gb 2 fanlı ekran kartım yüksüzken 42 yukteyken 74 derecelere kadar cıkıyor ısıyı nasıl düsürebilirim kasayı yerde konumalandirdim o biraz sıkıntı, ya da sıvı soğutucu ya geçmem iyi...
  7. R

Kasa fanlarının yönünü ayarlama

Kasa modelimi bilmiyorum önde 3 tane arkadada bı tane fan var fanların havayı icerimi yoksa dışarımı verme ayarını nasıl yapabiliyoruz öyle bir şey mümkün mü?
  8. R

Ekran kartı sıcaklığı

Ekran kartı fan ayarlarını otodan çekip yukseltsem ısı düsermi?
  9. R

Cyberpunk 2077 Ekran Kartı Sıcaklığı

O tarz ekran kartı modellerinde ekran kartına yük binince fanlar otamatik devreye giriyor diye biliyorum yanlışmıyım? Ekran kartı fan ayarını arttirsa sıcaklık düşer bence
  10. R

Ekran kartı sıcaklığı

Ekran kartım Asus dual rtx 3060 12 gb kasamsa arkada bı fan önde 3 fan bulunuyor ve kasa mesh ekran kartında ise çift fan var ama oyunlarda ekran kartı xicakligim 70 dereceleri görüyor bunun sebebi ne olabilir bilgisi olan?
Geri