Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Valorant Pencereli Doldur Olmama Sorunu

Arkadaşlar ben valorant 4.3 çözünürlükte kullanıyorum fakat pencereli yapınca doldur diyince olmuyor otomatikmen letterboxmu ne ona geçiyor yardım ederseniz sevinirim vede her çözünürlükte doldur seçeneği çıkmıyor
  2. E

Yardım Valorant 4.3 yapma nasıl yapılır yardımcı olabilirmisiniz monitörüm vga

Arkadaşlar vga monitörüm var en yüksek 1280x1024 destekliyor ben denedim 4.3 olmadı sizce yapabilirmiyim yapabiliyorsada nasıl yapılabilir ekran kartım amd rx6500xt yardım ederseniz sevinirim
  3. E

Yardım Valorant Çözünürlük 75 Hz Yapıyorum Özelde Kalıyor?

Monitörüm 75 hz çözünürlükler aynı ama valoranta giriyorum çözünürlükleri aynı yapıyorum özelde kalıyor
  4. E

Yardım Valorant Çözünürlük 75 Hz Yapıyorum Özelde Kalıyor?

Monitörüm vga monitör dipslay port aparatıyla kullanıyorum monitörüm 75 hzde çalışıyor fakat valorantta 75 hz yapınca özelde kalıyor sebebi nedir
  5. E

Yardım Valorant ekranım 75 hz olmuyor

Arkadaşlar vga monitörüm 1280x1024 75 hz destekliyor fakat oyunda bunu yaptığım zaman direk özel diyor seçtiğim ayarı uygulamıyor sebebi nedir
  6. E

Yardım Asus prime b550m-k secure boot sorunu

Arkadaşlar valorant oynamak istiyorum ama bu hatayı veriyor nasıl yapmam lazım
  7. E

Yardım Bu kasayı mesh yapabilirmiyim?

Arkadaşlar kasa temperli cam olduğu için hava akışı iyi olmiycak diye korkuyorum bu kasayı mesh yapabilirmiyim bi yöntemi varmı yardım edebilirseniz sevinirim https://ty.gl/t1iwwzpisj
  8. E

Yardım Arkadaşlar bu kasayı aldım sorun yaşarmıyım?

Kanka alıcıların yorumlarına bak orda belli oluyor ben ne desemde belli olmaz kurulum için enişteme verdim pazar akşamı alcam kasayı
  9. E

Yardım Arkadaşlar bu kasayı aldım sorun yaşarmıyım?

https://ty.gl/06goe5yx6z Temperli cam diye hava akışı çok olmazmı yanlarında hava alması için yerler var
  10. E

Yardım Eski Tip Ps2 Girişli Klavyemi Yeni Sistemimde Kullanabilirmiyim

Sizce kullanmamalıyım hocam
  11. E

Yardım Eski Tip Ps2 Girişli Klavyemi Yeni Sistemimde Kullanabilirmiyim

Arkadaşlar yeni klavye almaya gerek varmı bunu kullanabiliyorsam kullanayımmı anakartım asus prime b550m-k ps2 girişi var kullanabilirmiyim valorant tarzı oyunlarda
  12. E

Yardım RAMPAGE SMX R44 200 LİRA NASILDIR

Hocam o zaman bu mouse bana rahat rahat valorantta yeticekmidir
  13. E

Hocam valorantta beni idare etmezmi bu mouse
  14. E

ARKADAŞLAR 200 LİRAYA ALDIM BENİ İDARE EDERMİ VALORANT GİBİ OYUNDA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM SIFIRI 400 350 GİBİ FİYATLAR VARKEN BEN BUNA ALDIM İYİ YAPMIŞMIYIM İDARE EDİCEK BİR MOUSEMİ YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
  15. E

Yardım KİNGSTON 500 GB M2 SSD YETERLİMİDİR?

Windows 11 de kullanıcam oynayacağım oyunlar Valorant Csgo Gta 5 Ben bu oyunlardan hariç kaç oyun indirebilirim bana boş yer kalıyormu arkadaşlar
  16. E

KİNGSTON 500 GB M2 SSD YETERLİMİDİR?

Windows 11 de kullanıcam oynayacağım oyunlar Valorant Csgo Gta 5 Ben bu oyunlardan hariç kaç oyun indirebilirim bana boş yer kalıyormu arkadaşlar
  17. E

Kingston 500 gb m2 ssd yeterlimi

Windows 11 kullanıcam Oynayacağım oyunlar. Valorant Csgo Gta5 Bana 1 2 ay idare edebilirmi bu ssd veya bu 3 oyundan başka kaç tane daha yükleyebilirim bilginiz varmı?
  18. E

Yardım Asus Vk192S-W Vga Girişli Monitörü Hdmi Girişli Ekran Kartına Nasıl Bağlarım

Tamamdır hocam teşekkür ederim bazıları performans kaybı yaşarsın filan diyoduda tekrardan teşekkür ederim
  19. E

Yardım Asus Vk192S-W Vga Girişli Monitörü Hdmi Girişli Ekran Kartına Nasıl Bağlarım

Hocam peki bunu aldım kullandım desek her şey tamam oldu desek ben şimdi performans kaybı yaşarmıyım monitör 75 hz 1440x900p sadece valorant tarzı oyunlarda kullanıcam
Geri