Arama sonuçları: *

1. .Ardaa

Öneri 250nk ve 250sr hangisini tercih edersiniz?

Sizce hangisi her şeyleri aynı biliyorum ama siz olsanız hangisini tercih edersiniz.
  2. .Ardaa

Yardım Nk250 ve qj srk250s arasındaki titreme?

Öneriniz için teşekkürler ama benim sorum farklı hocam :)
  3. .Ardaa

Yardım Nk250 ve qj srk250s arasındaki titreme?

Arkadaşlar ikisinden birini alcam ikiside tek silindir olduğu için titreme normaldir fakat gönlüm srkda NK kadar titreme yaparmi yapsa bile ayaklarda aşırı derecede hissettirirmi ve rahatsız eder mi? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler :)
  4. .Ardaa

Öneri Voge 125r nasıl bir motordur?

Sorum başlıktaki gibidir titreme sorunu varmıdır bazı arkadaşlar CG gibi titriyor diyorlar?
  5. .Ardaa

Öneri 120.000 TL aşmayacak A1 uygun sıfır motosiklet önerir misiniz?.

Benimde perte çıkan motorum drift l hocam yaşamadığım sorun kalmadı o yüzden.
  6. .Ardaa

Öneri Voge 125r ve srk 125s?

Bu iki motor arasında kaldım benim için titreşim ve dekor el verişli olmasi önemli voge kim ne derse desin bir Çin motoruna göre aşırı kaliteli hissettiriyor fakat fazla bir dekora çekilecek motosiklet değil duyduğum kadarıyla hafif bir titreme sorunu varmış srk ise hem dekora çok elverişli...
  7. .Ardaa

Benim için gerçekten titreşim önemli ve dekora çekmeyi düşünüyorum motoru voge buna ek verişlimi?
  8. .Ardaa

Hocam peki rk125s nasıldır bilginiz varmı? Ve vogede titreşim sorunu varmıdır ayaklik basamaklarinda vesayre olsun
  9. .Ardaa

Öneriniz için teşekkür ederim hocam evet ben dün denerken gerçekten kalitesini hissettirdi fakat bu motorda 4lü yoktu bu çok büyük bir sorunmu değil fakat böyle bir motorda 4lü olmaması can sıkıyor kalıp olarakta ince kalıyor ama yüksekliği baya yüksek aklım srk125s ve voge arasında gidip geliyor.
  10. .Ardaa

Voge 125r nasıldır hocam bugün bayide gördüm test etmek istedim sağolsun izin verdiler yani 125 liklerin en kaliplisi boyum 1.80 ona rağmen altimda büyük kaldı ve grenaj kalitesi vesayre olsun aşırı üst seviyedi fiyatiysa 115k dediler. Ve ABS ile geliyor motor.
  11. .Ardaa

Zaten aktif olarak kullanan biriydim kazadan sonra motor perte çıktı.
  12. .Ardaa

Mersin'de yaşıyorum daha yağmur bugün yağmaya başladı evet tehlikeli ama stajer olduğum için şart Max 120ye çıkabilirim bütçede
  13. .Ardaa

Sorum başlıktaki gibidir tip olarak naked, tourning ve racing tiplerinden istiyorum benim için önemli olan kısım beygirin 10 üzeri olması ve titreme sorunu olmaması. Benim gönlümde srk125s var ama biraz bütçenin üzerinde kalıyor.
  14. .Ardaa

Motosiklet aldım, H.O mu G.O mu?

Kim ne derse desin en güzel motor senin bildiğin motordur hayırlı olsun dikkat edelim ama ülkemizde ayı çok.
  15. .Ardaa

Yardım Gidon çevirince kendi kendine gaz veriyor?

Revolt rt3
  16. .Ardaa

Heryerde dönüyor onda sıkıntı yok tam kırabiliyorum ama tam kırınca gaz veriyor 1756315171 Yeni farkediyorum akü ışığıda kırmızı yanıyor 😃 daha 6kmde
  17. .Ardaa

Sağ tarafa gazın olduğu yere çevirince oluyor.
  18. .Ardaa

Sorum başlıkta gibidir benim tahminim gaz teli kısa geliyor ne kadar doğrudur? Birde motor 0 bayiden çıkardım alt takımdan bir cızırtı gibi ses geliyor normalmidir acaba?
  19. .Ardaa

Küba race 125 hakkında?

Teşekkürler hocam yardımınız için aslında aklımda böyle bir şey yoktu tesadüf işte ne diyeyim drift l den iyi diyorlar 60bine alınan motordan fazla bişey beklemekte saçmalık olur tabikide
  20. .Ardaa

Küba race 125 hakkında?

Sağolun hocam teşekkür ederim Teşekkür ederim hocam sağolasın buna bir koruma demiriligi bulabilsem çok iyi olacakta bulamadım bildiğiniz demiriligi yapıp kargo yapacak birisi varmıdır?
Geri