Arama sonuçları: *

• Users: Bleuk
  • Order by date
  1. B

Ghosting sorunu olmayan monitör tavsiyelerinizi bekliyorum!

Yo yo zaten curvedlar va panel oluyor. Ben bu saatten sonra curveda da va panele de tövbeliyim :D
  2. B

Baya iyiymiş bu teşekkür ederim. Çok arada kalıyordum bir sürü seçeneke olduğu için ama bu videoyla işin içinden çıkmaya yaklaştım diyebilirim. 1687905196 Rica etsem link atar mısınız?
  3. B

Videoyu izledim aklıma yatan bir monitör ama ghosting testi videoda yok ve baktığımda da bulamadım. Zaten derdim ghostingden uzak durmak. Eğer ghosting hakkında bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim. 1687903458 Bu monitöre de baktım seçeneklerimin arasında sadece 144hz olması beni biraz itti...
  4. B

Evet az önce izledim. Abdullah abi güvenilir biri sırf sponsor vs diye boş övecek birisi değil o yüzden güveniyorum ama 144hz yerine bu monitöre yakın 165hz vs biliyorsanız ona da bakabilirim. 1687899843 Kesinlikle çok geç olmadan elinizden çıkarın. Ciddi anlamda 10 senelik 60hz AOC monitörüm...
  5. B

Renkleri fena değilse eğer bunu da bir araştırayım. Teşekkür ederim tekrardan.
  6. B

Bu monitör TN panel benim tercihim IPS panel tarafında. Yine de teşekkür ederim :)
  7. B

https://www.teknosa.com/hp-omen-25i-22j05e9-fhd-oyuncu-monitoru-p-125021734?gclid=CjwKCAjwkeqkBhAnEiwA5U-uM_4LcCD7NSgoMhp4fUt7YxkbvNFqbvgbZNAOmkIFQzcpYUFFH8oPZxoCaKUQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds bunu diyorsunuz değil mi? Bir de önerilen monitörlerin ghosting yapmayacağına emin olabileceğim test yapan...
  8. B

Monitöre baktım yorumlar vs. gayet başarılı duruyor. Peki sizin önerdiğiniz ve benim attığım monitörler arasında en sorun çıkarmayacak olanı hangisidir? Biraz cahilim de bu konuda. 1687888200 Monitöre baktım yorumlarda en üstte direkt ölü piksel, ghosting vs yok demişler hatta :D Ancak alırken...
  9. B

Açıkçası ilk defa monitör satın aldım acemiliğime denk geldi ve hemen iade talebi oluşturdum ve iyice araştırmaya koyuldum. Bulabildiklerimi ekledim buraya. Umarım yardımcı olabilir forumdaki arkadaşlar. (Forumlara göz gezdirmek aklıma gelmemişti maalesef).
  10. B

Merhaba arkadaşlar. 3 gün önce Casper Excalibur M.E238FHD-G aldım ve aşırı derecede ghosting sorunu var. İade talebi oluşturdum ve bu monitör iade olana kadar yeni bir monitör araştırıyorum. Rekabetçi FPS tarzı başta olmak üzere neredeyse her çeşit oyunu oynuyorum. Şimdi ben araştırırken birkaç...
Geri