Arama sonuçları: *

1. H

Trendyol azerbaycan indirimi hakkında

O zaman benimkide iptal olur ya umarım olmaz
  2. H

Hangi aşamada iptal oldu ?
  3. H

Herkes biseyler almış bende aldım ve siparişim onaylandı. Kargo geri gidio falan demis bazıları ürün elime ulaşır mı ?
  4. H

Bilgisayara güc gidiyor ama klavye mouse ekran gelmiyor

Asus b550-f wifi model anakart var ve vga ışığı beyaz yanıyor. İnternetten baktim ve bir sorun olmadigi anlamina geldigi yazıyor ancak klavye, mouse, goruntu gelmiyor. Normalde hata oldugunda bip sesi gelir ama o da gelmedi. Denemek için bozuk ram taktım ve hata olduğundan bip sesi geldi ancak...
  5. H

DA-G7 Sitemi Satın Aldım Bazı Sorularım Var.

Bende bir soru soracagim tray islemcilerin garantisi oluyor mu bendede r5 5600 var
  6. H

Hareketli duvar kağıdı

Sorun yok hocam devam 😃
  7. H

Hareketli duvar kağıdı

Bi zararı olmaz ama bilgisayarın iyi değilse biraz kastırabilir
  8. H

Monitorüm bir anda bozuldu

Saolun :*(
  9. H

Asus vg24vq şuan satışta yok ama en yakını 5bin tlden basliyor 1692384099 Yeni monitor kadar tutmasa iyidir
  10. H

Hocam tamir olur mu
  11. H

Arkadaşlar bugun yeni eve taşındık pcyi taktım boyleydi ama hiçbir hasar, darbe izi vs. yok nasıl olmuş aklım almıyor tamir edebilir miyim bunu
  12. H

Harici ses kartına oyuncu kulaklığı takılır mı ?

Hocam zaten elbet bir gun alıcam beni idare etsin yeter
  13. H

Harici ses kartına oyuncu kulaklığı takılır mı ?

Bir ses kartı alıp gitarı ve kulaklığı takmak istiyorum illa stüdyo kulaklığı mı almam lazım ? Takmak istediğim kulaklık 3.5mm jax girişli.
  14. H

HyperX Cloud 2 1999TL

Bu kulaklığın fiyatı ne kadar daha boyle kalır almak istiyorum ancak şuanda hazır param yok akakçede gelecek 15 güne bastigimda yarindan itibaren fiyatı artacagı yazio
  15. H

HyperX cloud core dts özelliğini açınca ses kötüleşiyor

HyperX Cloud Core aldım DTS özelliğini açınca oyunlarda ses aşırı kötü geliyor. Eski kulakligimda da Windows Sonic oneriliyordu yine onu actigimda da ses cok kotu geliyordu. Bu sorunu nasıl cozebilirim 2 yillik DTSX uyeligim var.
  16. H

Yardım İki kulaklık arasında kaldım

Tüh yazık oldu :(
  17. H

Hocam nasil bu kadar ucuza geldi iade edip bunu alayım
  18. H

Nerden aldiniz ki ben indirimsiz aldim 1689681831 Biliyorum bi yandan da gerek var mi diye sormak istedim. 7.1 olsaydı ucuz olani alacaktim
  19. H

Tamam hocam sagolun Bu ara yeni kulakliginiz ne olacak merak ettim 😃
Geri