Arama sonuçları: *

1. Z

SD Kart Dosya Kurtarma Yardımı

Arkadaşlar 2011 den kalma sd kartım vardı birtürlü cesaret edememiştim içimi açma bir şey olur diye bugün açayım dedim dosyaları kendi bilgisayarıma atmak istedim çocukluk fotoğraflarımla dolu sd kart kopyalarken bu dosyalar kopyalanamıyor diye birkaç dosya gösterdi daha sonra onları atladım ve...
  2. Z

Cam airfryer önerisi

Bunlarda plastik olduğu için güven vermiyo knk işte
  3. Z

Cam airfryer önerisi

Camlarda mı boşluk oluyor yoksa hepsinde mi
  4. Z

Cam airfryer önerisi

Arkadaşlar merhaba uzun süre giden uzun ömürlü bir airfryer almak istiyorum kasesi cam olan modellerden istiyorum sağlık açısından daha doğru buluyorum aklınızda var mı böyle modeller
  5. Z

Aae dosyası nedir nasıl jpg e çevirilir

O kısayolu nasıl açarım
  6. Z

Knk şimdi bu fotoğrafları ben kuzenin telefonundan direkt kes yapıştır yaptım dosyalar 1kb boyutunda falan bunları iphone da açmaya çalışsam yine eskisi gibi açılır mı
  7. Z

Arkadaşlar ablamın söz gününde iphone 15 den fotoğraflar videolar çektik az önce pc ye o günkü tüm dosyaları attık ama bazı dosyalar beyaz kapaklı ve açılmıyo dosya türü aae olarak gözüküyo ayrıca videolarda açılmıyo bunları iphone harici nasıl açarım deliricem fotoğraflar gitti mi ne oldu şimdi
  8. Z

Mentalim iyice kötüye gidiyor

Şahsen 3. Yks ye girişim olucak ve bende düzenli çalışamıyorum neden bilmiyorum ilk çalışmaya başladığımda 2 3 ay çok güzel çalıştım sonra bi bıkkınlık geldi sonrada toparlayamadım hala aynıyım bu senede olmazsa artık bırakıcam sınavı, çalışmak istiyorum para kazanmak istiyorum bıktım sınav...
  9. Z

Sinekkaydı traş makinesi önerisi

Arkadaşlar bu attığım linkteki ürün nasıl buda çok hoşuma gidiyor başlığını ne kadarda bir değişmek gerek sadece tek eksisi başlıkları çok pahalı 1742082170 Bu ürün nasıl https://amzn.eu/d/8N8k37u
  10. Z

Bu one bladelerde 2 türü var biri siyah birisi yeşil siyah onların ne farkı var 1742067889 https://www.rossmann.com.tr/philips-oneblade-tiras-makinesi-qp1424-10-p-st25020138?gad_source=4&gclid=Cj0KCQjwytS-BhCKARIsAMGJyzodzZvv7dmmnYufvvo-u3q3OK_dPRFRZke4ALSk6_g4wijODYOMHicaAlPsEALw_wcB Birde bu...
  11. Z

Arkadaşlar 1 kere alıyım uzun bir süre kulanıyım istiyorum tabi başlıklarını değişirim ama sık değişmek istemiyorum ve başlığı pahalı olmasın bi makine parası daha vermiyim sinekkaydı makine öneriniz varsa atar mısınız
  12. Z

Pandora bilezik iadesi

Knk onu bende düşündümde bazısı bol bazısı tam bileğine göre nasıl isterler bilmiyorum belki bol isterler
  13. Z

Pandora bilezik iadesi

Arkadaşlar merhaba kadın lar gününde annem ve ablama pandora charm bileklikten alıcam ama bilek ölçülerini bilmiyorum ve sürpriz olması için ölçülerini sormak istemiyorum tahmini bir ölçüyle alsam daha sonra iade alıyolar mı
  14. Z

Yks tyt için youtube kanal önerisi

Kimya için görkem şahin başka kimseyi tanımam kraldır
  15. Z

Tavuk sevenler buraya lütfen

Hocam ürün fp olarak çok ucuz değil mi şüphelendirdi beni şahsen
  16. Z

Bugün doğum günüm doğum günü emojisi güzel

Mutlu yıllar kardeşim
  17. Z

Gelin atabası önü kesme gibi adetler

Eğleniyolarmış
  18. Z

En son geçtiğiniz operatör ve paket neydi

Benimde aklımda türktelekom var ortalama 15 20gb arası paket istiyorum
  19. Z

Operatör çok önemli değil bence her operatör çekiyo evimde paket öneriniz varsa alırım
  20. Z

Operatör çok önemli değil bence her operatör çekiyo evimde paket öneriniz varsa alırım
Geri