Arama sonuçları: *

1. P

Psu değiştirdikten sonra fanların bir tanesi çalışmayı durdurdu

0 dan tekrar tüm kabloları söküp taktım sorun çözüldü sağolun yardımlarınız için
  2. P

hangi kablo hocam 1764945314 2 sıne gıdıp 1 tanesıne gıtmemesı tuhaf değil mi hocam
  3. P

arkadaşlar psu mu değiştirdim moduler bir psu aldım fakat taktıktan sonra ust fan calışmıyor yardım edıcek var mı ?
  4. P

Thermalright phantom spirit 120 7500f sıcaklık testi

Arkadaşlar bu sonuçlar normal mi 83-79 derece arası gidip geldi teste fanlar maks 1600 rpm yi gördü
  5. P

Thermalright Phantom Spirit 120 SE 7500F soğutamıyor

5070 ti bağlı sisteme hocam montajda bi sorun yok
  6. P

hocam işlemcim a620 sanırım bahsettığın ayarları yapamıyorum
  7. P

arkadaşlar şuan termalı yenıledım sıcaklıklar hala aynı spıderman 2 oyununda 81 82 gıdıp geliyor.Core performance boostu kapattığımda 60 64 arası değişiyor sıcaklığı 1754483828 edıyor hocam kendı macununu silip başka macun surdum sonuc yıne aynı
  8. P

hocam ne gıbı hata olabilir
  9. P

arkadaşlar oyunlarda işlemcı sıcaklığım 81 82 derecelere kadar cıkıyor forumda ve internette çok övdüler bu soğutucuyu sorun sızce soğutucudamı işlemcide mi.Boşta sıcaklık değerleride 49 51 derece aralığında gidip geliyo macun olarak kutu ıcınden cıkanı kullandım
  10. P

Rtx 5070 ti modele 700w psu yeter mi ?

hocam şuan kullanıyorum herhangı bi sıkıntı yaşamadım ama önerilen 750 w görunce bi sormak istedim
  11. P

Rtx 5070 ti modele 700w psu yeter mi ?

arkadaşlar elimde zalmanın 700 w psu su var bu urun 5070 ti besleyebilir mi ? işlemcim 7500 f
  12. P

Vatan bilgisayar garanti kapsamında ekran kartı değişimi

Arkadaşlar son durum 2500 tl farkla 5070 ti teklif ettiler.Çözüm odaklı çalıştıkları için vatan bilgisayara teşekkür ediyorum
  13. P

Hocam cok uzun suruyor sürec bana teklif edilen 5070 le ti arasında 10 k fark var kabul ederlerse 10 k yı verip gecicem
  14. P

Ben teklifte bulundum hocam geri dönmediler daha aslında bi düşük segment ürünü veriyorlar thh gidebılırım de uğraşmak istemiyorum kabul ederlerse bakalım
  15. P

Hocam 4070 ti aldım ben zamanında o kadar para vererek neden bi alt segmentine geceyim.Evet bende işi uzatmamak ıcın ustunu ben tamamlarım dedim bakalım cevaplarını bekliyorum
  16. P

Hocam 5070 ti istedim sitelerinde 42 k cıvarı var önerdikleri üründen 10 k fazla olmadı ustunu ben tamamlıyım dedim geri dönücekler duruma göre burda guncelleme yaparım 1750941905 Hocam tamamda benım cihaz ti model duz 4070 değilki 5070 teklif ediyorlar bakalım 5070 ti istiyorum dedim duruma...
  17. P

Hocam kart oyunlarda 83 85 derece arası calışıyordu bide tız bi ses cıkarıyordu yaklaşık 13 ay böyle kullandım garantiye verdim işte ben 4070 ti super verirler diyordum 5070 teklif ettiler sormak istedim
  18. P

Ti modeli teklif etmeleri gerekmiyormuydu hocam aklım karıştı o yuzden sormak istedim
  19. P

Arkadaşlar elimde zotac 4070 ti cihaz vardı yaşadığım ısınma problemi yuzunden garantiye gonderdim şuan gigabyte 5070 cihaz öneriyorlar 4070 ti muadili 5070 mı sizce ne yapmalıyım
Geri