Arama sonuçları: *

• Users: HrSOC
  • Order by date
  1. HrSOC

Bilgisayar temizlemek için solüsyon önerisi istiyorum.

Bunun satıcısına soru sordum ve bana verdiği cevap mantıklı geldi. "Merhabalar efendim, bu ürün anakart üzerindeki elektronik devreler, RAM ve RAM slotları, ekran kartının devre (PCB) kısmı, soket ve bağlantı uçlarının temizliğinde kullanılabilir; ancak bilgisayar çalışır durumdayken, fan...
  2. HrSOC

Bilgisayar temizlemek için solüsyon önerisi istiyorum.

Bilgisayar kasası temizleyeceğim fırçalamak ve hava tutmaktan ziyade elektronik parçalara zarar vermeyecek bir sprey veya solüsyon almak istiyorum bu ürünü tavsiye eder misiniz? https://www.hepsiburada.com/best-devre-temizleyici-yagsiz-200ml-contact-cleaner-el-200-pm-HB00000VFAMD
  3. HrSOC

Bu steam profilindeki çizimin büyüklüğünü kendi profilime nasıl yaparım?

Bu steam profilindeki kırmızı çizgi işaretlediğim yerdeki gifin bir başka versiyonu var bende aynı boyuttalar ama kendi steam profilime koyunca ne yaparsam yapayım küçük oluyor bunun bi çözümü varmı?
  4. HrSOC

Huawei BE3 Wifi7 internet bağlantısı sorunu

Şuan bi ekran görüntüsü yok modemi kurarken PPoE den bağlantı kurdum "wan bağlantısı kuruldu" gözüküyor fakat internet bağlı değil gözüküyor ne yapabilirim?
  5. HrSOC

Deadpool & Wolverine filmi Türkçe dublaj nerede izlenir? (bet reklamsız)

bro disney plus var hatta disney plusa geldi globalde ama türkiye ye daha gelmedi.
  6. HrSOC

Deadpool & Wolverine filmi Türkçe dublaj nerede izlenir? (bet reklamsız)

Başlıkta belirttiğim gibi Deadpool & Wolverine filmini türkçe dublaj ile nerede izleyebilirim bet reklamları iğrenç.
  7. HrSOC

Discord'un uygulamasını nasıl pc de kullanabiliriz? (erişim engeli ile alakalı)

Vpn ile yaparım sorun yokta peki bu vpn ayarlanabilir mi? kullandığım sitelerde yurtdışı olunca sıkıntı oluyor.
  8. HrSOC

Discord'un uygulamasını nasıl pc de kullanabiliriz? (erişim engeli ile alakalı)

Arkadaşlar merhaba konu başlıkta bilgisayarda dns ayarı oluyor mu yada modem den bir ayar çekmemiz gerekir mi veya vpn de olur sesli girmiyorum zaten
  9. HrSOC

Deadpool & Wolverine filmi ne zaman disney+ türkiye ye gelecek?

bet reklamı istemiyorum ya hem türkçe dublaj istiyorum yani
  10. HrSOC

Deadpool & Wolverine filmi ne zaman disney+ türkiye ye gelecek?

Sanırım globale çıktı ama türkiye ye düşmedi ne zaman düşer bilen var mı?
  11. HrSOC

Deadpool & Wolverine internete düşmüşmüdür

hocam yokmu bilen türkçe dublajlı site deadpool & wolverine
  12. HrSOC

gittim ama tekrar izlemek istiyorum 1723588252 ve tekrar 190 tl veremem yani
  13. HrSOC

hmm...
  14. HrSOC

Hocam dijitalde düştü mü?
  15. HrSOC

Whatsapp bir hattı 2 telefonda kullanmak

Konu başlıktaki gibi whatsapp ı tek hat ile 2 telefonda kullanmak istiyorum ama bazı sorunlar çıkarıyor nasıl kullanabilirim? eş kart bile aldım ama olmuyor.
  16. HrSOC

Ne tür yatırım yapmalıyım?

4 bin lira var şuan yatırım yapmak istiyorum sonraki aylarda param olunca da yatırım yapacağım 2025 sonları kullanmayı düşünüyorum.
  17. HrSOC

RKS Newlight 125 Gösterge Kmh den Mph ye döndü (Çözüldü)

en soldaki tuşun üstüne tuşun üstüne getir sol elini sonra sağ elin ile kontağı açmaya getir sonra ikisini de aynı anda tuşa bir kere kontağı direk çalıştır
  18. HrSOC

Hangisini tercih etmeliyim? (Mouse)

Arkadaşlar Glorious Model O Pro Lynx aldım fazla bekleyemedim bütçe yetersiz olduğu için delux m800 ultra alamadım kusura bakmayın ayrıca amazon da ithalat ücreti var onla birlikte 1900 civarı oluyor mouse
  19. HrSOC

Bunu düşüneceğim 1. yi
  20. HrSOC

https://www.sinerji.gen.tr/glorious-model-o-pro-lynx-mavibeyaz-kablosuz-gaming-mouse-p-45068 https://www.itopya.com/logitech-g305-lightspeed-kablosuz-gaming-mouse_u7278 https://www.incehesap.com/razer-deathadder-v2-x-hyperspeed-kablosuz-gaming-mouse-fiyati-56789/ Bütçe 1500 lira aklımda...
Geri