Arama sonuçları: *

1. Z

Hoparlörlü monitör önerisi

Hoparlörlü monitör almak istiyorum piyasada baktığım çoğu monitör hoparlörsüz, 6-8 bin civarında hoparlörlü monitör önerirseniz sevinirim
  2. Z

Elektronik Sigara Önerisi

Smok Nord 4 ikisinde de stokta yok hocam baska güvenilir site var mıdır acaba
  3. Z

hocam peki hangi siteden alabilirim bir sürü site var güvenilir bir site söyleyebilir misiniz
  4. Z

Normalde Vozol kullanıyordum fakat Vozol'un fiyatları uçtuğu için ve çabuk bozulmaya basladığı için elektronik sigara almak istiyorum. İlk defa alacağımdan hangisi iyidir bilemedim. Ne önerirsiniz 1-000 - 1750 lira arasında?
  5. Z

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Dostum fiyatı 500 lira gözüküyor ama vergilerle 900 oluyor millet kuponla indiriyormus nasıl oluyor nasıl yapılıyor acaba
  6. Z

Gümrükte sorun falan yaşadın mı dostum
  7. Z

Klavye hangi switch acaba
  8. Z

hocam ürün bende 500 lira gözüküyor kargoda ücretsiz gümrüklerle beraber mi 900 oluyor?
  9. Z

Kameraya parça nereden bulabilirim

Elimde bir tane Sony Cybershot DSC W310 var bataryası olmadığı için internetten sipariş ettim ama iç ekranında ortasında bir çatlak olduğunu fark ettim. Kameranın iç ekranını yurt dışından getirtmek istemiyorum. Eğer ekran çalışmazsa Türkiye'de nereden parça alabilirim?
  10. Z

Sony Cybershot W310 Batarya nereden bulabilirim?

Türkiyeye satışı yok diyor kanka
  11. Z

Evde çekmecelere bakarken buldum zamanımda ailem tarafından alınmıs fakat bataryasını bulamadım. Bataryayı nereden satın alabilirim.
  12. Z

Evde çekmecelere bakarken buldum zamanımda ailem tarafından alınmıs fakat bataryasını bulamadım. Bataryayı nereden satın alabilirim.
  13. Z

Ev kullanımı için amfi önerisi

Elektro gitara karşı hevesim var başlangıç için Ibanez grg121DX almayı düşünüyorum, gitara uygun ev için amfi önerebilir misiniz?
  14. Z

4000 Liraya M2 SSD önerisi

PCI Express 4.0 m2 ssd Önerebilir misiniz
  15. Z

MSI GF63 Thin için RAM ve M.2 SSD önerisi

Laptopumun RAM'i artık yetersiz geliyor ve M.2 SSD'in sağlığı %80 kaldı. Bu yüzden yükseltme yapmak istiyorum. Laptopuma uygun RAM ve M.2 SSD önerebilir misiniz? Laptop: Msi GF63 Thin Core i5 10500H 2.5GHZ-8GB-512GB SSD-15.6"-RTX3050 4GB-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,Msi GF63...
  16. Z

JBL Tune 230nc vs JBL Tune Flex

JBL Tune 230nc kulaklığımı garantiye göndermiştim. Ellerinde olmadığı için JBL Tune Flex verdiler. Hangisi daha iyi, geri vermeli miyim?
  17. Z

Adobe Animate el çizimi Plugini önerisi

Adobe Animatede sanki kalemle çiziliyormuş gibi bir animasyon yapmam lazım. İlk baş kenarlarını kurşun kalemle çizecek, ondan sonra içini yavaş yavaş boyayacak. Bunu kolaylaştıran bir Plugin var mı?
  18. Z

5000 liraya kablosuz kulakiçi kulaklık önerir misiniz?

Biraz araştırdım ve Sony linkbuds s almayı düşünüyorum bu fiyata daha iyi bir kulaklık var mı?
  19. Z

Sony linkbuds s Dışarı ses veriyor mu?

Sony linkbuds s almayı düşünüyorum dışarı ses veriyor mu?
  20. Z

Sony linkbuds s alınır mı?

Kulak içi kulaklık arıyorum şu an kullandığım kulaklık JBL Tune 230nc fakat yavaş yavaş bozulmalar başladı. Sony linkbuds hoşuma gitti almayı düşünüyorum bu fiyata daha iyi bir kulaklık var mı?
Geri