Arama sonuçları: *

1. Lalnasaur

GTX 1070 Ne Biçim Ekran Kartıymış La, Resmen Aşık Oldum🤩🤩

Tepki atıp duruyonuz olm 1770496257
  2. Lalnasaur

Fena sovdum sana hakkıni helal et
  3. Lalnasaur

Olay zaten donanımsal değil, oyunlar gelişiyor. Yoksa ekran kartları veya işlemciler her gün paslanmıyor yani, 8 yıl önceki bi ark survival evolved ile şuan ki bir ark survival evolvedi oyna 1070 de FPS farkını görürsün, demek istediğim bu. 1770495774 Olm karıştırdım diyorum freak mısınız **
  4. Lalnasaur

Reis sistemleri deneme yanılma toplayarak anlayamazsın. Bence yanlışın var, arka plandaki bir uygulama bile FPS düşürebilir. Az öncede iyi dalga geçtiniz bide, burunlar havada biraz. Neyse senin o 1070-1080 serisi eskiden en çok kullanılan oyuncu ekran kartiydi yani güçlü olması normal, yılları...
  5. Lalnasaur

3050 ile karıştırmisim genjler k.b aklımda 3060 kalmış
  6. Lalnasaur

Rtx 3060 kötü bir ekran kartı ayrıca GB si düşük olabilir senin ekran kartına kıyasla, watt değerleri farklıdır yani her şey olabilir
  7. Lalnasaur

Muhabbet kuşumun tırnağıni kestim biraz kanadı

Tahta tünegi var zaten onu dezenfekte ettim 1770491852 Benimki kendi tırnaklarıni normalde tahta tünek ile törpüluyor ama arka tırnağı uzunluktan kivrilmisti o yüzden keseyim dedim
  8. Lalnasaur

En alttaki tırnağı kanamisti, tünege basıyor ötüyor konuşuyor bı sıkıntı yok gibi ama emin olamadım
  9. Lalnasaur

Biraz derin kestim, ama çok değil. Kanamaya başladı, annemle beraber yaptığımız için hemen kanar kanamaz kolonya sıktık, sonra pamuk ile bastık. Mikrop kapmasin diye batikonlu pamuk ile bastık biraz kanayan yere sonra tırnağını Mısır nişastasına batirdik, şuan kanaması durdu gayet mutlu bı sorun...
  10. Lalnasaur

345 All Star Kullananların Deneyimleri ve Önerileri

Bişi olmaz halledersin
  11. Lalnasaur

40 ayt 70 tyt bile okey aslında bana obp 93 üstü falan gelicek
  12. Lalnasaur

Elinde program varmı kanka peki ya
  13. Lalnasaur

Beni zorbalayan abi, haklıymışsın...

Bende ığdırdan Aydın'a gittim kanki 1 ay sonra bitti 2 yıllık ilişki, yani her kıza güven olmaz, ayağını yorganina göre uzatma, her kervan yolda düzulmez. Bunun bilincinde olup her kızı düzeltmeye kalkma, zaten o bazıları dediğim kısımlar ya inanılmaz ilgi köpeği oluyor yada çok bencil. Belli...
  14. Lalnasaur

Şubattan hazirana kadar 60 tyt 50 ayt yapılır mi kanka sence
  15. Lalnasaur

bizim okul kullanıyor, açıkca yazılım kötü ve karmaşık yani bizimki kurumsal olduğu için hocalar kontrol ediyor videoları falan ama sen bireysel alacağın için bütün içerikler açık olacaktır. kitapları fena değil ama bazı konular abartılı uzun tutmuş yada kısa tutmuş, yani bana kalırsa o kadar...
  16. Lalnasaur

Sorun yaratan benmiyim?

salla gitsin diyenleri salla kankam, kız duygu boşluğunu seninle kapatmış. babası gelincede seni sallamış, aynı durumu bende yaşadım 2 yıllık ilişkimde ve ben bitirdim. kızlar böyle yani, duygu boşluğunu kapatırlar ama asla yalnız kalamazlar çünkü ilgi hastasılar, benim ex de üniye gider gitmez...
  17. Lalnasaur

Babam sıkıntılı videolar izliyor çok etkileniyorum

Benim oğlum olsa 2 tane patlatirim enseye
  18. Lalnasaur

Koca adam ne izleyeceğini sana göre mi düşünecek olm, yaşın küçük belli ki yani çok takma ileride sende izlersin
  19. Lalnasaur

Babanin mylittleponny izlemedigine falan dua et bence daha kötüsüde olabilirdi
  20. Lalnasaur

Papara sanal kart oluşturma hatası

Papara açık olm boş yorumlarini kendine sakla
Geri