Arama sonuçları: *

1. ScineLy

Askerlik sevk belgesini işyerine erken vermek

E-Devlette sevk başvurusu başlangıcı için 1 ay 4 gün kaldı yazıyor ve ben bu pazartesi yani 12 mayısta işyerinden çıkmak istiyorum. Tazminat almak içinde işyeri benden  askerlik sevk belgesi istiyor. fakat belgeyi e-devlet üzerinden indirmek istediğimde "Sevk Bilginiz bulunmamaktadır...
  2. ScineLy

20.000 TL'ye Telefon Önerisi

Doğrudur hocam fiyatlar aldı başını gitti, 30k vermeyede gerek duymuyorum telefon için, o kadar sık kullanmıyorum. Sizin tavsiyenizede kulak verip bir düşüncem. Ayın 1'inde artık neye karar verirsem direk gidip alıcam artık.
  3. ScineLy

Hocam peki şarjı kaç saat dayanıyor bir bilginiz var mı? Ayrıca yanlış anlamayın honor markasını ilk defa duyuyorum. Samsung daha bilindik normal olarak. Bir sıkıntı çıkarmaz mı.
  4. ScineLy

Önerin için teşekkürler ama kesinlikle sıfır telefon almak istiyorum. 2. el, mail falan uğraşmak istemiyorum ki hem zamanım yok hem de bir garantisi yok. Diğer arkadaşlara da cevapları için teşekkür ediyorum. Toplu bir cevap vermek gerekirse, önerilerinize baktığım zaman a55 için kötü diyorlar...
  5. ScineLy

Merhaba 20.000 TL'ye kadar bütçem var. Bu bütçede sizden telefon önerisi rica ediyorum. Şu anda elimde 4-5 yıla yakın kullandığım Huawei Y7 Prime 2018 telefon mevcut. Artık çok eskidi, bataryası da neredeyse öldü, şarjı su gibi akıyor. Kamera zaten çöp. Evet 5 yıl kullandıktan sonra artık...
  6. ScineLy

Gamegaraj Hazır Sistem

Benimde hoşuma gitti, daha fazla zamlanmadan başka arkadaşların bi önerisi olmazsa eğer 3-4 gün içinde almayı düşünüyorum. Sizinde yardımlarınız için teşekkür ederim hocam.
  7. ScineLy

Gamegaraj Hazır Sistem

Hocam sizin attığınız sisteme istinaden bu sistem nasıldır. Ben 2tb samsung 990 pro istediğim için attığınız sisteme ram+ssd, üstüne birde soğutucu fiyatını ekleyince fiyat 52.3k oldu. Size attığım sistemin kasa ve psu'sunu beğendim. Zaten özelleştirme de thermalright argb soğutma da varmış...
  8. ScineLy

Gamegaraj Hazır Sistem

Hocam 2 sistem arasında en iyisi gaming gen'deki SUNRISE-4070 diyorsanız atx'ten vazgeçebilirim. SUNRISE sistemin Kasasına baktım, teknik özelliklerde atx mid tower yazıyor. Yanlış mı yazılmış yoksa bu farklı bir boyut mu. Ama dediğim gibi SUNRISE daha güzel diyorsanız atx'ten vazgeçerim sıkıntı...
  9. ScineLy

Gamegaraj Hazır Sistem

Emin misiniz hocam bazı yerlerde stock fan ile 85 90 dereceyi bulduğu söyleniyor. Hava soğutucu ne kadar etki eder. Bu soğutma işlemi kafamı çok karıştırıyor, sıvı mı daha iyi hava mı, bir türlü karar veremedim. Bu sistemede bakmıştım. Hoşuma gitti ancak 2 tb samsung ssd, 6000 mhz 2x16 32 gb...
  10. ScineLy

Gamegaraj Hazır Sistem

Hocam anakartın özelliklerine baktım, istediğim gibi 4 ram slotu ve 2 tane m2.ssd girişi var. Yanlışsam düzeltin. Tek sıkıntısı biostar markası iyi mi kötü mü bilmiyorum. Bütçede daha fazla çıkmaz en fazla 50k. Özelleştirme kısmında +2k daha koyup alınacak bi anakart öneriniz varsa bakarım. Bir...
  11. ScineLy

Gamegaraj Hazır Sistem

Dediğim gibi elimde zaten 750 olmasada cooler master 650w 80+gold bulunuyor onu takıcam. 650 w yeterli gelirmi Çok pardon hocam diğer ss'i yükleyememişim heralde aşağıya atıyorum. Sıvı soğutucunun ismi çıkmamış onu ayrı atıyorum.
  12. ScineLy

Gamegaraj Hazır Sistem

https://www.gamegaraj.com/urun/hero-7a-rtx4000/ Game garaj'da böyle bir sistem buldum ve ekran görüntüsünde görüldüğü gibi özelleştirdim. Şimdi size sorum sizce özelleştirme iyi mi? Özellikle sıvı soğutucu hakkında pek bilgim yok. Kasa olarak sadece görünüş, mesh panel, mümkünse temperli cam...
  13. ScineLy

Rtx 4060 ti hazır sistem

Kötü dediğiniz psu hazır kasanın içindeki ise zaten elimde bulunan Cooler Master V650 SFX GOLD'u takacağımı söylemiştim. Sistemle birlikte gelen psu yu satarım büyük ihtimalle. 1704727184 Hocam öncelikle cevabınız için teşekkürler. Tamam alayımda bi açıklama yaparsanız sevinirim. Mesela...
  14. ScineLy

Rtx 4060 ti hazır sistem

Reis bu sisteme bakmıştım. Sistemin kendisinde işlemci soğutucu yok. En ucuz hava soğutucu taktım. Bir de attığım sistemdeki samsung ssd'nin aynısını taktığımda sistem fiyatı 41.360 tl oluyor. Ayrıca kasa görünümü bence hoş gözükmüyor. Sadece Galax rtx 4070 ekran kartı için 4600 tl değermi.
  15. ScineLy

Rtx 4060 ti hazır sistem

(Şu anda işte olduğum için ss'leri telefondan çektim.) Sinerji bilgisayardan özelleştirerek bu fiyata sistem buldum. Diğer sitelerde belki ucuza gelebilir ama kasa görünümleri hoşuma gitmediği için bu sistemi seçtim. Psu olarak zaten elimde bulunan Cooler Master V650 SFX GOLD takıcam. Anakart...
  16. ScineLy

Bu sisteme hangi ekran kartı alınır

Önerileriniz için teşekkürler. Anakart ile işlemciyi mecbur alıcaz ozaman. Sormak istediğim bir soru daha var. RX 6600 XT ile RX 6700 XT arasındaki fiyat farkına değecek bi fark varmı hangisini almak daha mantıklı. 6700 XT 12 gb vram olduğu için kafama daha çok o yatıyo ama karar veremedim henüz.
  17. ScineLy

Kasam ATX bu arada o anakart kasaya olurmu
  18. ScineLy

RX 6600XT veya RX 6700 XT almayı düşünüyorum hangi işlemciyi önerirsiniz ve bu ekran kartı için anakartı değiştirmem gerekiyormu.
  19. ScineLy

Ekran kartımda bazı hatalar var. Durduk yerde pc kapanıyor, görüntü gidiyor. O sebepten ekran kartımı değiştirmek istiyorum. Almışken iyi bir tane alayım diyorum. RX 6600 XT, RX 6700 XT ekran kartlarını bu işlemciye alırsam darboğaz olurmuş. Sizin dediğiniz gibi bu işlemciye alabileceğim max...
  20. ScineLy

Anakart: H110M-K İşlemci: Intel(R) Core(TM) i3-6098P CPU @ 3.60GHz, 3600 MHz, 2 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci RAM: 8+8 DDR4 RAM Power: Cooler Master V650 SFX Gold Full Modular 650W 80+ Gold PSU (1 Hafta önce aldım) Ekran kartı: Radeon RX 570 Series 4 GB Ekran Kartı Çözünürlük: 1080p Bu sisteme...
Geri