Arama sonuçları: *

• Users: dnysh
  • Order by date
  1. D

Fallout New Vegas türkçe yama sorunu

data,my games ve oyun dizinine atılcakları attım yönetici olarak çalıştırdığımda bu hataları aldım ve .esm pluginleri eksikti zaten nerde hata yaptım bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim
  2. D

Cyberpunk dlc problemi

Önceden de konu açmıştım dlc neden oyun içinde bir anda geldi falan diye de neyse sonra görevler baya çakışmaya başladı hikaye sapıttı kontrat sonuyla bitirdim dlc yalan oldu param da bi tık boşa gitti şimdi sadece dlcyi oynama seçeneği varmı onu merak ediyorum
  3. D

Cyberpunk direkt dlcye girdi

yanıt verdiğin için teşekkür ederim 1705605589 yanıt verdiğin için teşekkür ederim
  4. D

Cyberpunk direkt dlcye girdi

Şu alt cunningham ile görüştüğümüz bölümü bitirdim unkown call geldi birden başka göreve attı cd project sunar phantom liberty falan yazdı 1 saat falan oynadım ama anlamadım ana oyuna mı bağlamışlar dlcyi
  5. D

Alan Wake 2 20 fps dlss açılmıyor

Rtx 3060 12gb ekran kartı ve r5 5500 var 20 fps veriyor ve dlss açamıyorum hata veriyor dlss nasıl açabilirim
  6. D

Last of Us Part 1 mi Alan Wake 2 mi

tr dublajı varmı
  7. D

Last of Us Part 1 mi Alan Wake 2 mi

epicte indirimli oyunlardan sepet yaptım ya last of us yada alan wake 2 alcam fiyatları yaklaşık aynı hangisi alınır oynama süresi ve deneyimi iyidir bilen yazabilir mi (türleri farklı biliyorum)
  8. D

2. el ps 3 veya ps4 kolu nerden bulabilirim

bilgisayarda kullanmak için alacağım(steam için) orjinal nerden bulunur bilen varmı hep yan sanayi piyasa
  9. D

fifa 23 yeşil oldu...

driverlar güncellendikten sonra oyundaki maviler fln yeşil oldu acaba renk körlüğü modu mu devreye girdi bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz
  10. D

17000 TL Bütçeye Sistem Toplama

aga bu fiyat monitör dahil 14-15 k yani sistem bütçesi 6600 zor biraz
  11. D

17000 TL Bütçeye Sistem Toplama

Gpu: https://www.hepsiburada.com/sapphire-rx6500xt-gaming-oc-amd-4gb-gddr6-ekran-karti-11314-01-20g-p-HBCV00001D512U?magaza=Hepsiburada Cpu...
  12. D

Skyrim mi Days gone mı

arkadaşlar başlığa aldanmayın iki oyunun da çok farklı türde olduğunu biliyorum. 115 tl var days gone yada skyrim alacağım days gone tarzı dyinlight 1 var ama skyrim tarzı oyunum pek yok ama o fiyata daha yeni bir oyun oynamak istiyorum isterseniz alternatif bir oyun önerebilirsiniz her türden...
  13. D

40K Laptop Önerisi..

40k bütçem var laptop önereblir misiniz 1688905776 https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g870-1245-bfb0x-b-intel-core-i5-12450h-16gb-ram-1tb-nvme-ssd-8gb-rtx4060-freedos-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003ZQBLH Arkadaşa laptop bakıyoruz 40k bütçesi var benim aklımda bu var ama 4060 ile...
  14. D

Yardım hangi gamepad almalıyım

maalesef bir bilgim yok ancak alacaksan f310 öneririm zaten bütçe açısından da çok iyi olur benim fikrim bir konsola 1k değmez yine de senin kararın
  15. D

Bu Nvidia full asus sistem alınır mı?

bence al hocam fiyat çok iyi gerçekten. gerekirse işlemciyi ileride satar 5600x alırsın ekleyip üstüne çünkü gerçekten çok uygunmuş
  16. D

ozaman sıkıntı kusura bakma anlamamışım
  17. D

aslında daha ucuz sıvı soğutma bulabilirsin 1-1.5 kya internette ama ne kadar etkili olur bilmem 1688223759 https://www.itopya.com/gamebooster-titan-240-rainbow-240mm-sivi-sogutucu_u20522?gclid=Cj0KCQjwnf-kBhCnARIsAFlg4911uJHcpbwFvAlZz9ut-Q5kKv29rz3WKekhbf7ScFNfhFXBPuLbetoaAnrREALw_wcB
  18. D

tabi stok fan yetmeyebilir 5600x için 1688223687 maalesef
  19. D

sitede işlemciyi 560 tl karşılığında 5600x e yükseltme imkanı veriyor alacaksan öyle yap bence
  20. D

zaten ekran kartı+ işlemci parasını hayli hayli çıkartıyor ama işlemciyi en kötü 5600xe upgradelemeye çalış bence 1080pde darboğaz yapabilir
Geri