Arama sonuçları: *

• Users: Lugia
  • Order by date
  1. L

R5 5600 için yeterli bir sıvı soğutucu mu ?

Anlık kullanıyorum İzmir sıcağında 70 dereceyi geçirmiyor. Oyunlarda 63 civarlarında seyrediyor.
  2. L

G Pro X Superlight nasıldır?

Hali hazırda DA V3 Pro FE nin şeklini ve tasarımını çok sevdiğim için ana mouse olarak değilde arada kullanmalık olarak alacağım, 2. elde temiz bir ürün için mouse switchleri ne kadar götürür ve G Pro X SL 2 ile arasındaki fiyat farkına (1000tl civarında) değermi? G Pro X SL in switchlerinin...
  3. L

Çözüldü✓ SİZCE EN İYİ EKRAN PANELİ HANGİSİ ? IPS-VA-TN

Bu üçü arasında IPS ama Oled monitörlerde çok güzel.
  4. L

Dell Alienware AW2723DF Nasıldır?

Alienware bu piyasadaki en iyi üreticilerden açık şekilde biridir. Zaten ismindende anlaşılacağı üzere uzaylı teknolojisini getirdiklerini söylüyorlar. Çok pahalı ama parasını hak edecek kadarda kaliteli bi markadır bütçesi olan her arkadaşıma tavsiye ettim şimdiye kadar. Alienware Dell in alt...
  5. L

Bilgisayarmı alınmalı ps5 mi ??

Exclusive oyunlar bile PC ye geliyor artık, pc nin kütüphanesi ile konsollarınki kapışamaz.
  6. L

Spora gidiyorum, Cola Zero İçebilir miyim

Daha detaylı olması gerekirse paketlenen ürünlerin çok büyük bir kısmı kanserojen madde içermektedir ancak çok minimal düzeyde olduğu için kısa vadede açığa çıkmaz.
  7. L

Şeker tadı sıkıntı olsa, susama isteği bitmiyor, hele yaz aylarında boğazımın kuruduğunu direkt hissedebiliyorum.
  8. L

Günümüzde maksimum 7500 bandında bi high-end kulaklık önerisi.

1 Sene sonra almayı planlıyorum o zamanki dengi günümüzdeki aşağı yukarı 7500Tl olacak bi kulaklık arıyorum. Tercihen Sennheiser ve hem kablolu hem kablosuz kullanılabilir olması gerek.
  9. L

RTX TİTAN ADA / RTX 4090 Ti prototip resimleri sızdırıldı 🔥

Karta güç kablosunu prizden bağlayacağız sanırım.
  10. L

Ben senelerdir günde minimum 1,25 litre kola ve türevi içecekler içiyorum bişey olsa öncelikte bana olurdu. Hiçbirşey olmaz hocam günde 450ml ye kadar (günlük bütün gazlı içecekler toplamında). 1690724480 Kanseride satıcak sanırım.
  11. L

Öneri Bedava Ücretsiz Steam Oyunları önerebilir misiniz??

Steam değilde lol olabilir :)
  12. L

Ryzen 5 5500 + RX 6600 darboğaz yapar mı

Hiç sanmıyorum.
  13. L

RTX 3060'a 600 w yeter mi

Satıcı ikinci el sitelerinde sıfır ürün satıyordur, telefoncular gibi.
  14. L

Laptop mu Masaüstü mü?

Küçümsediğiniz mobil cihazlarda A15 Bionic sahip olduğunuz laptoptan CS gibi oyunlarda daha yüksek performans veriyor kağıt üstünde.
  15. L

Laptop mu Masaüstü mü?

Laptopta AAA oyun oynamayı deneyince sıcaklıklar kaç derece oluyor merak ettim.
  16. L

Laptop mu Masaüstü mü?

Laptop alacağıma iPad aldım, aynı işi görüyor benim kullanımımda, bilgisayarın taşınabilirlik gibi bi şartı yok benim için o yüzden masaüstü tercihim.
  17. L

R5 5600x İşlemci sıvı soğutucu

Bütçeyi biraz aşabilirseniz çok güzel soğutucudur. https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-nzxt-kraken-x53-rl-krx53-01-sivi-sogutucu-fiyati,1144520455.html 1689523650 Hem geleceğe yatırım olarakta düşünebilirsiniz, 5800X3D gibi modelleri dahi aşağı yukarı soğutur.
  18. L

RTX 4060 Ti 16GB kartlar görüldü! 🔥

ROG çok güzel duruyor ama fiyatıda eminim bi o kadar kötü olacak, 4060Ti 16GB 3000 serisinden kime denk şu an?
  19. L

RX6700XT Vram overlock yapamıyorum.

Vram overclock unu ilk defa sizden duyuyorum, bilmediğim bişeyde Vram nasıl arttırılıyor? Sonuçta Vram fiziksel parça değilmi?
  20. L

Hangi ekran kartını tercih etmeliyim?

Stok fan kullanmıyorum,5800X alırsam minimum 240MM sıvı soğutucu işin içine girecek birde.
Geri