Arama sonuçları: *

1. M

Maksimum 4 bin TL Wireless mouse önerisi

Palm grip ve claw şeklinde tutuşum. Elim ortalama bir büyüklükte. Önerilerinizi bekliyorum.
  2. M

MAKS 40 K Gaming Laptop

Önerilerinizi bekliyorum. Şuanda almayı düşündüğüm cihaz ektedir: Buraya Tıkla
  3. M

80-125 CC Scooter Motor Tavsiye

35 Bin TL'ye 2. El farketmez, ne alabilirim? Çok hakim olmadığım için scooter alıp motora alışacağım.
  4. M

AUDI A5 40 TDI VS 1.4 TFSI Sport

Ankarada günlük kullanım için bakıyorum.
  5. M

AUDI A5 40 TDI VS 1.4 TFSI Sport

Araba motorundan çok anlamıyorum. Hangisi daha iyi?
  6. M

Mini HDMI to HDMI kablosu hakkında

Arkadaşlar ofisteki bilgisayarımda GeForce GT730 var. Ve HDMI girişi yok sadece Mini HDMI girişi var. Mini HDMI to HDMI kablo alırsam 180 HZ alabilirmiyim, bilgisi olan arkadaşlar yazabilirmi?
  7. M

2 PC İçin 350 Joule Priz Kullanımı

Merhaba bugun LINKEKI AKIM KORUMALI PRIZ'I alacagim fakat 350 joule falan yazmislar. Ne oldugunu bilmiyorum. 2 Tane PC icin yeterli olurmu biri 4060 7500f li sistem digeride 5600x 580 li sistem.
  8. M

Yardım 2. El PC icin islemci lazim

Ekran kartsiz alip rx580 falanmi ceksem diye dusunuyorum suan daha hesapli geliyor. Ne dediniz?
  9. M

Yardım 2. El PC icin islemci lazim

Beyler 2. PC lazim sari sayfalardan bakiyorum ama bu intel islemcilerden hic anlamiyorum. R5 5600 ayarinda olan intel islemcileri yazabilirmisiniz acaba?
  10. M

Temu yeni hesap acma durumu

Arkadaslar eski hesabimda TC falan kayitli ve 1-2 kere siparis verdim. Simdi yeni bir hesap acip ayni sekil kendi TC kimligim ile siparis versem sikinti yasarmiyim bilen varmi?
  11. M

Discorddan playstation yayini nasil acilir?

Bir arkadasim discorddan playstation yayini vermisti bize nasil yapildigini bilen varmi? Hangi kablo gerekiyor bunu yapabilmek icin.
  12. M

Uykudan aniden kalkma

Lise zamani banada buna benzer birsey olmustu hocam. Gecenin yarisinda kalkip anneme cicekleri sulamamiz lazim demisim sonra tuvalete girip geri yatmisim 😅
  13. M

Bu pc hakkında yorum yapar mısınız

7500F yapip -600 kusur parayla SSD yenileyebilirsiniz daha kaliteli birsey almis olursunuz.
  14. M

Hemen hemen ayni islemciler hocam
  15. M

Zorunluluk yok hocam bazen sistemlerde cok fazla fiyat farki olmamasina ragmen dusuk mhz alan arkadaslar oluyor ondan dolayi soyledim.
  16. M

Hocam ram 32 yapin 6800 mhz varsa iyi olur 1736162806 850 Wattlik bir PSU ile degistirebilirsiniz.
  17. M

SteelSeries Arctis Nova 5P İnceleme

Merhaba Nova 5P beyaz rengini geçen günlerde MediaMarkt'tan satın aldım kulaklıkta herhangi bir dip ses veya milletin kronik dediği hiçbir sıkıntıya rastlamadım ses kalitesi olarak çok iyi. FPS oyunlarında ayak sesleri daha belirgin, CS2 FACEIT'te 5 maç denedim ve ayak seslerini 360 olarak...
  18. M

Çözüldü✓ AULA F75 Türkçe Dizilim

SHIFT + Sıfırın yanındaki 'Tire' tuşu ile yapabilirsin.
  19. M

Ofis icin hangi monitoru almaliyim

Sondaki 180 hz olani gayet begendim sanirim onu alacagim 1733252005 Sipariş verdim bakalım nasıl birşeymiş.
  20. M

Çözüldü✓ AULA F75 Türkçe Dizilim

Yanlış yazmışım Türkçe için CTRL + ALT + Q kombinasyonu ile yapılıyor.
Geri