Arama sonuçları: *

1. A

Youtube Youtube videoyu açtıktan sonra 3-4 saniye geç başlıyor.

Youtube videoyu açtıktan sonra 3-4 saniye görüntü oynuyor. Sonra görüntü donup ses de aynı şekilde 3-4 saniye geldikten sonra video başlıyor. Edge kullanıyordum sonra brave üzerinde denedim yine aynı. Bunu nasıl çözebilirim?
  2. A

AN515-58 Laptopum GPU sıcaklığı normal mi?

En güvenilir satıcı hangisidir sizce?
  3. A

Thermal Grizzly markasının macunlarının içinden çıkan doğrulama kodu birden fazla üründe aynı olduğunu okumuştum alışveriş sitesindeki yorumlarda. Acaba güvenilir yetkili satıcıları hangileridir bilginiz var mı?
  4. A

Dizüstü bilgisayarımı sürekli yanımda taşıyorum. Evde masaya kurduğumda eğimli stand üzerinde kullanıyorum. Sizde de mi dizüstü var?
  5. A

Listeme ekledim, teşekkürler :blobdance:
  6. A

Evet, gerçekten de sıkıntılı bir macunmuş. Acaba ben mi hatalı sürdüm diye kafayı sıyırmak üzereydim. Peki mx4 dışında önerebileceğiniz macunlar hangileri?
  7. A

Sıvı metal düşünüyorum ama bilgisayarın blokları chipsete uygun olmadığı için devreye akmasından korkuyorum. Kapton bant ile önlem alınıyor ancak ne denli güvenilir emin değilim. Peki sizin önereceğiniz macun var mı?
  8. A

Kullandığım macunu vatandan aldım Zalman STC8, kötü bir macun mu acaba?
  9. A

Hocam peki Termal macunu yaymadan soğutucu bloğu kapatsam daha mı etkili olur? Bir de öyle deneyeyim
  10. A

i7 12700h rtx 3060 donanımı olan nitro bilgisayarım var. Warzoneda maks 85 derece gördü. Furmark testini de 5 dakika boyunca yaptım, sonucunu ekte görebilirsiniz. Termal macunu 3 hafta önce uyguladım ve termal padler hala düzgün durumda. Termal macunu sürdükten sonra yaydım ve soğutma bloğunu...
  11. A

S10e, S10, S9+, Mate 20 Pro, P 30 cihazları arasında hangisi mantıklı olur?

Maksimum 7500 lira bütçem var ve verdiğim paraya değecek ve bir nebze de pil süresi fazla olan önerilerinize açığım...
Geri