Arama sonuçları: *

1. L

Çözüldü✓ Bilgisayarıma Windows 11 yüklenmiyor

csm kapatıp secure boot açınca windowsa değil biosa atıyor csm kapalı açılmıyor windows. 1740422157 sanırım windowsun kurulu olduğu ssd gpt değilmiş windows formatlayıp tekrar deneyeceğim.
  2. L

Evet güncel 1 hafta önce filan kurdum.
  3. L

Böyle bir hata alıyorum. Anakart gigabyte b450m-k.
  4. L

Mavi ekran sonrası ses gitti

Formatladım bahane arıyodum iyi oldu. Teşekkürler.
  5. L

Mavi Ekran (ntkrnlmp.exe) Mavi Ekran Hatası2 Alıyorum Sorun Sizce Nedir?

dediğiniz her şeyi yaptım tekrar mavi ekran alırsam bildiririm teşekkürler
  6. L

Bu arada X.M.P ayarını kapattım ve memtest86 ile test ettim herhangi bir hata çıkmadı.
  7. L

windowsun kendi bellek testi ile test ettim ama memtestle yapmadım yaparım hemen.
  8. L

Bu hatadan sonra kapattım bi süre böyle kullancam ama bu yüzden mi bilmiyorum
  9. L

ya dosyayı atamadım içini kopyaladım ben de :D
  10. L

************* Preparing the environment for Debugger Extensions Gallery repositories ************** ExtensionRepository : Implicit UseExperimentalFeatureForNugetShare : false AllowNugetExeUpdate : false AllowNugetMSCredentialProviderInstall : false...
  11. L

Revenge Night Hunter6-Dream Nasıl

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-revenge-night-hunter6-dream-uzaktan-kumandali-4-rgb-fanli-gaming-oyuncu-kasasi-fiyati,370705920.html Bu kasa fiyatına değer mi değmez ise önerileriniz nelerdir?
  12. L

Mavi ekran sonrası ses gitti

Bilgisayarım mavi ekran verdikten sonra monitörün ve kulaklığın sesi gitti. rastgele bir zamana geri geldi fakat çok sürmeden tekrar gitti sorun gider yaptığım zaman Ses Hizmetleri Yanıt Vermiyor uyarısı verdi hizmetlerden elime yeniden başlattım fakat yine düzelmedi.
  13. L

🔥İndirim Hepsiburada Efsane Kasım Başladı❤️‍🔥

kaç gün sürer bu indirimler tahmini
  14. L

projem için hangi dilleri öğrenmeliyim

Üniversite projem için basit bir mobil uygulama yapmak istiyorum "notion" benzeri ama gym versiyonu gibi yapılan hareketler kaç tekrar atıldı vs. gibi bunun için hangi dili veya dilleri öğrenmem gerekir.
  15. L

Oyun için monitör önerisi

Güzel duruyor cidden yukarı aşağı ayarlanabilen bir monitör bulamamıştım bu fıyat bandında teşekkürler.
  16. L

Oyun için monitör önerisi

alabileceğim en uygun fiyatlı 144 veya 165hz IPS - TN fark etmez nasıl bir monitör önerirsiniz.
  17. L

Kurtlar Vadisi bu bölümde ne oluyor

Orda olan şeyleri atlamışlar dikkat etmek gerekir, polat bir şekilde sınırı geçip nevzata ulaşıyor oradan sonrası normal devam ediyor.
  18. L

Öneri İki Soğutucu Arasında Kaldım

tek fan yeter mi ryzen 5 3600 1695888657 pek araştırmadım önerebileceğin bir şeyler var mı
  19. L

Öneri İki Soğutucu Arasında Kaldım

Kule tipi soğutucu alacağım şu ikisi arsında kaldım sizce hangisini almalıyım https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-dark-freezer-x94rd-dkccx94rd-cpu-sogutucu-fiyati,101772620.html https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-snowman-t6-ultra-6-fiyati,738140920.html
Geri