Arama sonuçları: *

1. Ş

Kasa fanları aşırı gürültülü

Bilgisayarımda, herhangi bir parçada aşırı ısınma olmamasına rağmen fanlar çok hızlı çalışıyor. Haliyle çok fazla gürültü yapıyor. GPU ısınmadığı sürece fanlarını çalıştırmasa da diğer fanlar boşta iken bile gereksiz hızlı dönüyor. 2 hafta öncesine kadar bu sorun yoktu. Sebebi ve çözümü nedir?
  2. Ş

XFX RX 5500 XT görüntü bozukluğu

Yaklaşık 1 ay önce yeni bir pc aldım, Hiç sıkıntısı fln yoktu çalışıyodu sorunsuz. Ama oyun oynarken bir anda görüntü bozuldu, bende tedirgin oldum. Ekran kartı sıcaklığı gayet normal, PSU yetiyor, kasanın herhangi bir yerinden yanık kokusuda gelmiyor ama sorun devam ediyor. Kullandığım monitör...
  3. Ş

Eski pc'nin hdd'sini, yeni pc de kullanmak

Her ne kadar almak istesemde bütçem yok. Genel olarak pc yavaşlar mı?
  4. Ş

Eski pc'nin hdd'sini, yeni pc de kullanmak

Bir süre önce yeni bir pc aldım, PC 480 GB SSD'ye sahipti. ilk başta 480GB yeter diye düşündüm ama ileride yetmiyeceğini anladım. Eski sistemimdeki 300 GB HHD'yi formatlayıp, yeni pc'ye taksam, pc'nin açılma hızı, okuma - yazma hızı vb... şeyleri düşer mi onu merak ediyorum. İnternette kesin...
  5. Ş

Minecraft garip bir hata

f3 + a işe yaradı ikinize de teşekkür ederim
  6. Ş

Minecraft garip bir hata

ben test sürümü deyince oyunların demo olarak anladım pardon
  7. Ş

Minecraft garip bir hata

test değil ve orijinal değil. ilk başta orijinal oladığından oldğunu düşündüm ama oyunu orjinal olmayan berbat bi pc'de oynayan komşum bu sorunu hiç yaşamayınca bu şıkkı eledim 1591014634 Tlauncher
  8. Ş

Minecraft garip bir hata

Arkadaşlar minecraft oynarken bi süre sonra oyun böyle oluyor. İnternette çözüm bulamadım. Düzeltmenin bir yolunu bilen varsa yazabilir mi?
  9. Ş

gt 710 nasıl bir gpu?

core 2 duo E7200 PSU: ISO-400PP
  10. Ş

gt 710 nasıl bir gpu?

"pc al" ı yanlışlıkla yazdım yanlış anlaşılmasın
  11. Ş

gt 710 nasıl bir gpu?

pc al r7 240 olabilir aslında. msı'ın ki fiyat fiyat olarak ucuz. performansı ve anakart uyumu nasl?
  12. Ş

gt 710 nasıl bir gpu?

350 TL civarı. Yeni pc alacağımdan çok vermek istemiyorum.
  13. Ş

gt 710 nasıl bir gpu?

Dostlar gt 710 almayı düşünüyorum düşük bütçemden dolayı. Nasıl bir gpu kullananlar yazabilir mi? Gigabyte GA-G31M-ES2C anakartı destekler mi? WoT , Mount & Blade Viking Conquest fln oynuyorum sadece. WoT'ta füşük ayarlarda kaç fps verir?
Geri