Arama sonuçları: *

1. Deniz....

Spider-Man Rem. Türkçe Yama Arıyorum

eski bir sürümün yaması muhtemelen siyah ekran hatası verir
  2. Deniz....

neden o kadar pahalı üyelik falan mı bu veya dolar ile mi alınıyor
  3. Deniz....

fiyatı nedir @ChristianSerratos
  4. Deniz....

Calypso isimli siteden indirdim ama büyük ihtimalle sürümden dolayı oyun hatalı çalışmaya başladı.Youtube da düzgün bir video bulamadım yardımcı olurmusunuz
  5. Deniz....

Yardım Laptopum Ne Kadar Eder ?

Bir yanlışınız var hocam 17 inç MSI laptopları 35 bin civarından başlıyor . Sizin 28-29k dediğiniz modeller monster gibi düşük kalite laptoplarda olur
  6. Deniz....

sence satıp 4060/4070 e geçmek mantıklı olur mu? almak istediğim laptop 45-50k gibi fiyatlarda
  7. Deniz....

STEAM HESAP KURTARMA

e tail den falan almıştım biraz kurcalarsam sipariş detayını bulurum
  8. Deniz....

Epey Linki MSI Linki Üstteki iki bağlantıda laptop ile alakalı temel ve teknin bilgiler var. i7 11800h (45w tdp) RTX 3060 (85w) 16 GB DDR 4 (3200mHz) 1 TB M2 1800/2100 W11 Home 17.3" 2023 Mart tarihinde satın aldım.Şuana kadar 1 defa temizlik ve macun işlemi için servise gitti.Herhangi bir...
  9. Deniz....

STEAM HESAP KURTARMA

oyunları key olarak almıştım bir sorun olurmu @Reiyzen @DarylE
  10. Deniz....

STEAM HESAP KURTARMA

Yanlış anladın, e-posta bende var ama diğerleri yok 1721639754 .
  11. Deniz....

STEAM HESAP KURTARMA

İkinci olarak açtığım Steam hesabıma zamanında aldığım birkaç oyun için giriş yapmak istiyorum.Ama telefon sıfırlandığı ve numara değiştiği için elimde sadece e posta kaldı.Steam hesap kurtarma ise Steam guard kodu falan istiyor.İşin içinden nasıl çıkacam bilen biri yardım edebilir mi
  12. Deniz....

Hangi AC oyunununu oynayayım

Kütüphanede ac odyssey origins ve valhalla var hangisi daha iyidir ve hangisinden oynamaya başlamalıyım .Sürekli aksiyon olsun.Daha önce hiç ac oynamadım
  13. Deniz....

Metro Exodus Düzgün Çalışmıyor

Oyun esnasında Ses Arttırma Alt Tab Görev yöneticisi Windows Button Çalışmıyor vs vs Sadece Windows G İle Xbox Game Bar açabiliyorum İntrolar geçilmiyor.Oyunu ilk kez oynuyorum.(Epic Games) i7 11800h RTX 3060 mobile (6gb)
  14. Deniz....

Sisteme ekran kartı tavsiyesi

NVIDIA GeForce GTX 1660 Super AMD Radeon RX 5600 XT butcene baglı tabı ıkıncı el için rtx3060 veya 66 00 serisi bak
  15. Deniz....

Yardım 10000-12000 TL arası tablet önerisi

Huawei Matepad 11 (2023) , Huawei Matepad 11.5 PaperMatte Edition , Samsung Galaxy Tab S7 FE Wi-fi 10-10.3k bandında satılıyorlar.
  16. Deniz....

Steam Hediye Dükkanı Öneri

Tam olarak 21.745p bulunuyor hareketli avatar,çerçeve,arka plan vs arıyorum her biri için güzel önerilerinizi beklitorum. Her renkte temayı önerebilirsiniz. HERKESE İYİ FORUMLAR...
  17. Deniz....

Windows 10 "Teslim En İyileştirme" Ağ Kullanımı

Çözüm yolu bulabildiniz mi?
  18. Deniz....

Teslim En İyileştirme sürekli açılıyor

Çözüm yolu bulabildiniz mi ?
Top Bottom