Arama sonuçları: *

1. M

13000TL TELEFON ÖNERİSİ

benim bildiğimde böyle samsung en uzun yıl götürecek android dayanıklı sağlam arayüzü basit ve rahat tasarım şık cepte cephane gibi durmuyor ayrıca arkasında telefonun yarısın kapyalan çirkin bi kamera yok seviyorum bende samsungu amcamda var onda gördüm elime aldım biraz kullandım (a54)...
  2. M

13000TL TELEFON ÖNERİSİ

telefon alıp elimdeki telefonu kardeşime vericem o yüzden satmıyorum ayrıca satsam bile 3000-4000tl anca eder hasarlı bi telefon çünkü o yüzden 13000tl ye alıyorum bildiğin bir telefon var mı a serisi harici 13000tl bandında?
  3. M

13000TL TELEFON ÖNERİSİ

şuan kulladnığım telefon 128gb oyun falan oynamıyorum telefonumda oyun yok ve kamerasıda berbat olduğu için normalde çekeceğim fotoğraf ve videonun 2/3'ünü anca çekiyorum ve 74gb depolama kullanıyorum o yüzden kararsızım (telefonum tecno camon 16)
  4. M

13000TL TELEFON ÖNERİSİ

depolama eksiğini göze alarak a35 siparişi vereyim diyorsunuz o zaman
  5. M

13000TL TELEFON ÖNERİSİ

damla damla çentik benim hoşuma gidiyor parmak izinin yan tarafta olmasıda aynı şekilde bunlar benim için sıkıntı değil bunun dışında gerçekten 1000tl lik bir fark var mıdır kamera olsun ekran olsun birde 128gb depolamanın bana yetip yetmiyeceği konusunda kararsızım o yüzden aklım hep a25 de...
  6. M

13000TL TELEFON ÖNERİSİ

telefonu günlük kullanım için kullanıyorum sosyal medya ve benzeri, fotoğraf ve video çekip editlemeyi severim hobi olarak yapıyorum, ekran kalitesi ekranın küçük olması ve sade tasarım olmasını istiyorum. Bu kriterlere göre kendi çapımda araştırmalar yaptım ve samsung galaxy a25 (8/256) ve...
  7. M

14000tl sistem önerisi

sistemin psu'su değişmiyor kasa direkt psu'lu 550w psu yeterli olmaz mı?
  8. M

14000tl sistem önerisi

merhabalar 14000tl bütcem var (biraz geçebilir) rekabetçi oyunlar oynamaktan keyif alıyorum ayrıca God of War , Minecraft , RDR2 , Forza Horizon 5 , Crew 2 gibi oyunlarda oynamak istiyorum sistem önerir misiniz?
Geri