Arama sonuçları: *

• Users: simwo
  • Order by date
  1. S

Bilgisayarlarda sanal ram diye bir şey varmı?

nasıl açık?
  2. S

Bilgisayarlarda sanal ram diye bir şey varmı?

knklar laptopa ram lazım o yüzden aklıma sanal ram geldi.Bilgisayarda sanal ram varmı
  3. S

Yardım Xiaomi redmi 10c telefonunda ekranda yanıp sönme sorunu

Bir kaç haftadırki ara sıra xiaomi redmi 10c markalı telefonumda küçük olsada gözle görülür yanıp sönmeler olduğunu görüyorum.Bıraz sonra gidiyor.Yardımınızı bekliyorum.
  4. S

Yardım cs go için 4 gb ram yetermi ?

işlemci- intel pentium (r) 2.20 ghz b960 ekran kartı- intel hd graphics
  5. S

geforce now indirdim.ordan cs goyu actim oynadim 30-35 fps falan veriyordu.ama internet zayif oldugundan tam oynanmiyor geforce nowda.bende cs go indirme karari aldim.Geforce now da oynaniyorsa burdada oynanmazmi ?
  6. S

Yardım Laptopa ek ram takılırmı.Laptopa uyumulu ram nasıl seçilir.

4 gb ram var laptopumda.Bu biraz az.Takviye yapmak istiyorum.Ek takviye yapılır mı?.Nasıl yapılır.Laptopa uygun ram nasıl seçilir cevaplarsanız sevnirim
  7. S

4 GB Ram olan bir laptopta Roblox oynanır mı?

Oynanır.Ayarlar kısmından grafikleri manuele alıp en aşağıya düşür.Akıcı bir şekilde oynnarsın.Bende oynuyorum
  8. S

ben araştırdım.minimum 2 gb ram yeter diyordu heryerde
  9. S

Beyler Donanim arsivinin onerdigi 3k lik monitor alinir mi?

knk iyi ama fps oyunları oynayacaksan 4 ms biraz fazla
  10. S

şuan steamdan csgo indiriyorum.CS go için 4 gb ram yetermi.Laptopum sony vaio 4 gb ram ve 300 gb ssd.Sorularımı cevaplarsanız sevinirim. 1693133572 laptopum kasarmı ?
  11. S

Format atmadan önce sürücüler yedeklenmelimi ?

Mavi ekran yüzünden laptopuma kendim format atmak istiyorum.Youtubede bira araştırdıkdan sonra formatın nasıl ata bileceime yönelik bilgiler edindim.Format atmaya hazırlaşıyorken bir videoda format atmadan önce sürücüleri en azından internet sürücüsünü yedeklemezseniz internetin bilgisayara...
  12. S

ntoskrnl.exe İRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL mavi ekran hatasını veriyor.

tamam robloxa girince oluyor.Robloxu indirip mavi ekran alırsam size söylerim.Geri dönüşünüz için teşekkür ederim 1689427122 dediğiniz yere geldim.Denetim masasından programlar ve özellikler kısmında bunlar var.Bluescreenview uygulamasında ntoskrnl.exe dosyasının mavi ekran verdiği...
  13. S

Yardım Need for speed most wanted 2005 blacklist sorunu

Need for speed 2005 demo sürümünü ben eski laptoptan yeni laptopa paylaşdım.Oyuna girdim blacklist butonuna tıkladım ve önüme klasik fragmanı geldi.Normalde fragman bittikten sonra blacklistin 1 ci elemanı gelir.Ama fragman bittikten sonra beni ana menüye attı.Tekrar denesemde yine sonuç...
  14. S

Yardım Tamindir.com sitesi güvenlimi ? nfs most wanted indirmek için

discord varmı knk :)
  15. S

knk nfs mw içinmi ? 1692983727 Oyun piyasadan kaldırılmış knk o yüzden.Piyasada yok yani
  16. S

nfs mw 2005 piyasada satışı kaldırıldı bulamıyorum.O yüzden
  17. S

Need for speed most wanted 2005 indirmek istiyorum Googleye yazınca tamindir.com sitesini gördüm.Güvenlimi ? Tamindir.com https://www.tamindir.com/
  18. S

dediğiniz samsung driveri nerde tam olarak (yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim) biraz bilgisayar cahiliyim o yüzden kusura bakmayın
  19. S

bluetooth sürücüleri bunlar.Usb olarak bilgisayar hiç bişey takılı değil (keyboardı ve mouseyi saymasak)
  20. S

önceden bi kaç kez mavi ekran aldığımda bluetooth sürücüsünün sarı ünlemli olduğunu gördüm.Sonra onu güncelledim.En sonlardaki minidump dosyalarına baka bilirmisin.Çünki ben güncellediğimde hala robloxa girince mavi ekran veriyordu
Geri