Arama sonuçları: *

1. E

Özel üniversite yardim tercih

Arkadaşlar merhaba tercih dönemi geldi bende istanbulda okumak istiyorum istanbulda iç mimarlık için önerebileceğiniz özel üniversite varmı ankaradan istanbula gelicem yurtlara vs yakın olsun ulaşımı kolay özel üni önerirseniz iyi olur
  2. E

Acill kyk yurt başvuru

Knk hepte sen cevaplıyosun hakkını helal et :))) bide yurdun çıkma olasılığı düşer mi sigorta yüzünden
  3. E

Acill kyk yurt başvuru

Arkadaşlar mehaba şimdi ben temmuz ayından itibaren sigortalı çalışıyorum bana kyk yurt çıkarmı çıkar diyen var çıkmaz diyen var bu arada asgari ücret sigorta
  4. E

YKS üniversite tercihi hakkında yardım eder misiniz?

Arkadaşlar size 2 sorum var 1)) Arkadaşlar şimdi ilk kılavuzu yayınladı ösym ama geçen seneyle aynı kontenjanlar ve istediğim bölüm ekstradan bu kılavuzda yeni bölüm açılmamıs üniversitelerde şimdi herhalde yeni bi kılavuz yayınlıyomus ösym burada yeni bölüm ve kontenjanların artma ihtimali var...
  5. E

Yks tercih yardım üni

Bu ön kılavuzmus herhalde bide asıl kılavuz yayınlıyolarmış
  6. E

Yks tercih yardım üni

Arkadaşlar şimdi ilk kılavuzu yayınladı ösym ama geçen seneyle aynı kontenjanlar ve istediğim bölüm ekstradan bu kılavuzda yeni bölüm açılmamıs üniversitelerde şimdi herhalde yeni bi kılavuz yayınlıyomus ösym burada yeni bölüm ve kontenjanların artma ihtimali var mı bu kılavuz geçen seneyle aynı
  7. E

Acill kyk üniversite

Peki bi sorum daha var atıyorum ben gittim %50 bursslu bi okul kayıt oldum ama kyk çıkmadı ve okula gitmek istemiyorum o zaman ne oluyo bide özel okul paraları hemen yatırayomusun
  8. E

Acill kyk üniversite

Kyk başvurduktan ve kazandıktan sorna üniye kayıt yaptırabiliyomusun
  9. E

Acill kyk üniversite

Arkadaşlar merhaba bu sene ilk defa üniversite sınavına girdim ve İstanbul'da okumak istiyorum size sorularım var abilerim ablarım 1 soru: kyk yurduna başvurmak istiyorum atıyorum okuduğum üniversite beylikdüzünde kykyı beylükdüzü secebiliyomuyum yoksa rastgale istanbulun bir ilçesindemi...
  10. E

Özel Üniversite tercih

iç mimarlık ankara
  11. E

Özel Üniversite tercih

Sıralamalar düşer mi %50 burslu veya burssuz
  12. E

Özel Üniversite tercih

Sıralamalar düşermi %50 burslu veya burssuz 1689622393 Sıralamalar düşer mi bu fiyatlarla %50 burslu veya burssuz
  13. E

Özel Üniversite tercih

Arkadaşlar dünde yazdım iki kişi cevap verdi sizce bu sene özel okulların bu kadar pahalı olmasının üniversitedeki paralı kontenjanlara nasıl bir etkisi olur sizce düşer mi aynımı kalır Not bu sene tercih yapcam
  14. E

Üniversite tercih ve sıralama

Kısmet bakalım
  15. E

Önceki senelerde hep aynı banta gezinmiş 1689534628 Cevapların için sağol içimi rahatlattın yeminle
  16. E

İç mimarlık düşünüyorum
  17. E

Tamamen paralılar sence nasıl olur düşermi aynımı kalır
  18. E

1689528608 istedigim bölüm geçen sene 380 390 bin arası almış benim tahmini 420 460 bin arası gibi gelir sence bu bölüm gelirmi Not istediğim bölüm özel üniversitede %50 burslu bir bölüm
  19. E

Arkadaşlar merhaba ben bu sene üniversiteye girecek bi kardeşinizim bu seneki üniversite ücretleri belliki çok pahalı bu üniversite ücretleri sıralamaları etkilermi özel üniversitelerin puanı düşer mi kontenjanlar boş kalırmı bu konuyu nasıl yorumlarsınız bide özel üniversite tercihlerinde...
  20. E

İnstagram takip isteği atamıyorum

Merhabalar arkadaşlar size bir sorun olucaktı 3 4 gün önce yeni instagram hesapı açtım açınca 150 200 kişiye takip isteği yolladım 2 gündür kimseye istek atamıyorum ve topluluk kuralları korumak için diye uyarı veriyo bunun çözümü nedir ne zaman geçer cevaplarınızı bekliyorum
Top Bottom