Arama sonuçları: *

1. M

kasa fanlarım zamanla dönmeyi durduruyor

Merhaba. Yeni bir PC aldım hazır toplama bir sistem. GameGaraj'dan aldım. Sistemde bir sorun var. İlk aldığım zamanlar her şey iyiydi fakat bir zaman geçtikten sonra ön 3 fanımdan 1 tanesi bozuldu. LED'i yanıyor fakat dönmüyordu. Müşteri hizmetlerinden destek aldım ve bana 1 adet aynı fandan...
  2. M

32 Gb ram önerisi 3600 Mhz

gskill ripjaws v 2x16 32 kullanıyorum 3600 mhz ve cl 18 ben gayet rahat bi şekilde kullanıyorum.
  3. M

asus Ez system tuning ayarı? garanti kapsamı?

Merhaba sistemim yeni. Ez System tuningi optimale çektim ve bir problem olur mu öğrenmek istiyorum. Araştırdığım kadari ile GHz değerlerini arttırıyormuş. Şu anda baktığımda bir problem göremiyorum gibi. Hava 36 derece ve işlemcim boşta yaklaşık 40 derecelerde çalışıyor. Eğer bu olayın tek...
  4. M

xpg d50 vs g.skill ripjawsV hangisi sizce?

evet d50 de dışındaki metaryel değişik diye biliyorum.
  5. M

xpg d50 vs g.skill ripjawsV hangisi sizce?

modeller başlıkta yazıyor. iki raminde cl, mhz, ve gb değerleri aynı. xpg daha pahalı oda rgb için. hangisi alınmalı. bana kalsa xpg rgb istediğimden dolayı fakat parça kalitesi çip vb. şeylerini bilmiyorum.?
  6. M

cl18- cl16. rgb farkına değermi?

xpg iyi bir marka diye biliyorum. bunu nasıl öğrene bilirim yada bilginiz varsa söylermisiniz. eğer çip açısından flan fark varsa ozaman rgb tabiikide önemsiz direkt gskilli alırım.
  7. M

hocam bak kendini benim yerime koymuyosun. anladığım kadarıyla ışıklandırma sevmiyorsunuz ışıklandırma sevmeyen biri için mantıksız bir karar cl 18 almak katılıyorum. fakat benim açımdan düşünün. ışıklandırma seviyorsunuz ve iki seçeneğiniz var. arasındaki farka değermi önemli olan budur benim...
  8. M

gskill ripjawsV 2x16 32gb 3600mhz cl16 xpg D50 2x16 3600 cl18 RGB fiyatlar aynı fark yok
  9. M

gerçekten değeceğini düşünüyosanız tamamdır rgb siz modeli alayım o halde 1689156554 birazcık ışıklandırmaya önem veriyorum denilebilir. aradaki fark önemli gerçekten?
  10. M

cl16 daha iyi performans ferir ama rgb almayacak kadar önemli bi farkmıdır yani değermi gerçekten 1689156136 ramlerin markası cl 16 olan gskill 18 olan xpg bu arada
  11. M

arkadaşlar ramlerde kararsız kaldım. iki seçeneğim var ikiside 3600mhz fakat biri cl16 diğeri cl18 fiyatlar aynı fakat cl 16 olan rgb siz. kasadada fanlar artı sıvı soğutmada rgb olucak. yani ramlaride rgb almak niyetindeyim. sırf cl 16 diye rgb siz almalımıyım. gerçekten değermi yoksa çok küçük...
  12. M

hero 5a-4060 alınır mı? kasa önerisi.

arkadaşlar sistem bu. parçaları az çok karar verdim fakat kasa artı psuya karar veremedim açıkçası. bütçem 20k nın çok üstüne çıkmaz ise okeyim. anakartı b550m-a olarak yükselttim uzun vadeli düşündüğüm için. ekran kartınıda palitin OC versiyonuna yükselttim. ramleride D41 e yükselttim. ssd yide...
  13. M

silverstone-3060ti gaming gen tr den alınır mı?

hocam araştırdım biraz siteden yana problem yok gibi haberin olsun
  14. M

hocam değişk sistemmişte yükseltmeler biraz pahalı gibi bide site bi tanıdık gelmedi ama
  15. M

https://www.gaming.gen.tr/urun/3005...r6x-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bu sistemi Gaming genden almayı planlıyorum yükseltme olarak B550M-A CSM'e yükseltiyorum anakartı. Normalde TUF 550M-E'ye yükseltebilirdim ama baktığımda üstüne 1300 lira koyacak bir özelliği yok neredeyse para...
Geri