Arama sonuçları: *

1. VectorTheGreat

Yardım PCI-E(4X) - M.2 SATA Dönüştürücüsü, A520M K V2 için uyumlu mudur?

evet o mühim değil. Bu SSD'yi asıl M2 slot yerine takacağım eski M2 SSD'ye bu yukarıdaki SSD dönüştürücüne takacağım. Zaten Yeni aldığım m2 ssd ye sıfırdan işletim sistemi kurup orada çalışacağımdan hız konusundan yana derdim olmayacak eskisi depolama alanı gibi olacak
  2. VectorTheGreat

anladım. Teşekkür ederim. Bundan alırım o zaman. Yine de kesin bir emin olmak istiyorum. Benim elimdeki SSD bu. Yukarıdaki linkteki ürüne uygun olur değil mi? Çok anlamıyorum bu konuları maalesef...
  3. VectorTheGreat

M2 Dönüştürücü almak istiyorum fakat ürünün anakartıma uygun mu emin olamadım. Özellikle üründeki o demir kısmı kafamı karıştırdı buraya uygun takılır mı diye. Edit: alternatif ürün önerisine de açığım Ürün...
  4. VectorTheGreat

Java'yı niye kötülüyorlar?

Python gibi alternatifi varken insanlar java görünce ister istemez kötülüyorlar
  5. VectorTheGreat

Sizce Hangi Kartlar Gta'6 yı Ultra da oynatabilir

Rdr2 yi ultra da açan kartınız varsa gta 6 muhtemelen açacaktır ama burada kart dan çok işlemci önemli olacak. Zira rdr2 haritası ova dağ taş olduğundan boş fakat gta 6 da şehirler daha yoğun olacağı için bayağı bir işlemciyi tüketecek
  6. VectorTheGreat

Her oyuncunun oynaması gereken oyunlar

Her türkün oynadığı ve allahı gibi taptığı oyunlar bunlar zaten. Başlığa uygun liste olmamış
  7. VectorTheGreat

Sonunda Bilgisayar Topladım 9 Ay Sürdü :)

Hayırlı olsun. Çok güzel duruyor. Çok değmiştir bu zamana kadar. Kaça mal oldu hepsi?
  8. VectorTheGreat

Ryzen5 5600 - ID Cooling se 214xt ile Buz Gibi!

Bu işlemci bende de var. Stok halde 80 leri buluyor. Ya gerçekten iyi soğutman var ya da derece yanlış
  9. VectorTheGreat

Öneri RTX 3060 Ti vs RTX 4060 Ti vs 3070 Ti vs 3080

8 aydır 3060ti kullanıyorum. Harika kart. 1080p de ultrada açamayacağı oyun yok. 2k da da güzel kart. Paran varsa tabi 4 bin serileri tercih edebilirsin
  10. VectorTheGreat

steamden tanıdığımdan biri 50 dolarlık hediye çeki gönderdi

Dolandırılmaya ısrar mı ediyorsun? Alan adına da mı bakmadın url nin? 2 gün sonra steam hesabım çalındı diye post atıyorsunuz
  11. VectorTheGreat

rdr 2 çok iyi oyun (!)

Sinematik izlemek sıkıcı demiyorum oyun sinematik izlemekten ibaret oyun mu film mi belli değil. Örnek veriyorum cyberpunk da sinematik neredeyse yok çünkü sinematiklik anlatımı içeride kendinde bırakıyor ve diyaloglarınla sen hikayeye yön verebiliyorsun. Bu basit bir örnekti baldurs gate 3 gibi...
  12. VectorTheGreat

rdr 2 çok iyi oyun (!)

Sen niye rdr2 sevmeyenlere gta sunuyorsun aynı firmanın oyunu zaten :D gta nın açık dünyası boş boş araba sürmek ise rdr2 nin ki at sürmek. Fast travel olduğunu söylemişsin bir çok görev uzun at sürmekten ibaret ve fast travel kullanamıyorsun. Rdr2 gta dan farkı yok sinematik izlet, tüm...
  13. VectorTheGreat

rdr 2 çok iyi oyun (!)

Kusursuz dediği oyun: oyun aşırı hantal, oyunun %70 i at sürmek ve sinematik izlemek.
  14. VectorTheGreat

Enis Kirazoğlu Anomaly Agent Metacritic Puanı 84

Farkettiniz mi bilmiyorum. 5 inceleme var onlarda Türklerden
  15. VectorTheGreat

Rdr 2 kaç saatte iner ?

mbps i mbit e çeviren websiteler var mbit e çevir ardından sonucu dosya boyutuna böl. Ortalama inme süresini gösterecek
  16. VectorTheGreat

STEAM HESABIM ÇALINIP DURUYOR

Cihazınıza öyle bir yazılım inmiş ki virüs resmen tüm verileriniz tehlikede. Ne olduğu belirsiz yerlerden bir şey indirmeyin bu yüzden
  17. VectorTheGreat

boşta ekran kartı kullanımı

Canlı duvar kağıdını görüntülerken ise normal. Aksi takdirde ekran kartını arkada bir şey kullanıyor demektir.
  18. VectorTheGreat

Sizce bu iş teklifini kabul etmeli miyim

Sen gel 7 sene oyun yapacak tecrüben olsun sana asgari ücret bile sunamasınlar ve 11 saat köle gibi sigortasız işte çalış. Bim de kasiyer ol daha az çalışıp daha çok kazanırsın.
  19. VectorTheGreat

PC NASIL ? DARBOĞAZ YAPARMI ? GTA VI MAKS KAÇ FPS VERİR

Pc ye 3-4 yılda anca çıkacağı için şu an verilecek tüm tahminler boş. Oyuna dair bilinen tek şey trailer i
  20. VectorTheGreat

PC NASIL ? DARBOĞAZ YAPARMI ? GTA VI MAKS KAÇ FPS VERİR

Gta 6 açar mı sorusuna alıştım da max kaç fps diye soru soranı yeni görüyorum. Herhalde rockstar çalışanı sandın bizi.
Top Bottom