Arama sonuçları: *

1. R

Yardım Sessiz çalışan Egzoz Fan önerisi

4 pin girişli 120 mm sessiz çalışan bir egzoz fan arıyorum, bütçem 300 ve 500 arası diyebilirim. Şimdiden teşekkürler.
  2. R

Öneri DeepCool AG400 vs ID Cooling SE 224 XTS

Soğutucuyu monte ettim, 3 pin girişi olmadığı için ışıksız kullanıyorum. (şu an için) Fifa 23 te 90-95 derecelere çıkan içlemci 68 dereceyi geçmedi ve sessiz çalışması da cabası. Öneren arkadaşlara teşekkür ederim. :D
  3. R

Onuda bilmiyorum ilk defa aldığım için bu konuda bilgisizim aslında benimki daha çok soruydu :D Sorunsuz olarak işini yapabilecekse benim için ışık falan önemli değil.
  4. R

https://www.gelbura.com/id-cooling-se-224-xts-argb-white-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu-pd-TET62495688669 Bunu aldım hocam. Işık ve renge takılan birisi değilim, çalışsın ve bios tan fan ayarını yapabileyim bana yeter.
  5. R

224 XTS siparişini verdim ama şimdi kafama bir şey takıldı, almadan önce sormuştum kasama ve ana karta uyar mı diye sorunsuz çalıştırırsınız demişlerdi, ama 3 pin argb girişi yok benim anakartımda 4 pin girişi var. Şimdi bu çoklayıcı olmadan çalışmayacak mı yoksa sadece ışığını mı ben kontrol...
  6. R

Bunu hiç görmemiştim daha önce, 224 xts den ne kadar performans farkı olur ki bunun? @Cavuskerem Aynen hocam özellikle ses çok rahatsız ediyor, o yüzden araştırıyorum 1 haftadır yarın sipariş vereceğim büyük ihtimal. 224 xts ye yakınım gibi
  7. R

Baya indirmiş sıcaklığı, benimkide 85 civarlarını görüyor max şuan stok soğutucuyla. Fifa 23 e özel olarak 90-95 derece arasına çıkabiliyor.
  8. R

Benimde önceliğim o şu anda ufak fiyat farklarında ziyade daha iyisini arıyorum :D Aslında 2000 civarı bütçem var ama bu 224 xts çok önerildi
  9. R

i5 12400f için hangisi daha iyi olur?
  10. R

Öneri Asus GT301 kasa - i5 12400f işlemci için kule tipi soğutucu önerisi

:D Sorun değil, görseller için teşekkür ederim hemen hemen benimkide o boyutlarda bence de sorun olmaz. @rmzn96 Yük altında maksimum kaç derece oluyor peki?
  11. R

Benimkide B660M-E D4 sanırım sorun olmaz, soldaki vram soğutucuya çarpmaz umarım :)
  12. R

Teşekkürler hocam değerler çok güzel, peki kullandığınız anakart nedir, ramlere dokunmamasından emin olmam gerek.
  13. R

far cry 5 nasıl iyi mi?

Kaç saatte bitirebileceğin senin oynayış tarzına bağlı, sadece ana hikayeyi hızlıca oynarsan ben hiç yan görev yapmayayım, hiç bir yeri keşfetmeyeyim, karakol ele geçirmeyeyim, karakterim güçlenmesin dersen çabucak biter :) Hikayesi güzel, kendilerine eden's gate diyen bir tarikatı yok etmeye...
  14. R

Bütçe max 2000 tl civarı, stok fan idare etmiyor bazı oyunlarda 80-85 derece ve sadece fifa 23 te 90 dereceyi gördüğü oluyor, şöyle 20-25 derece fark ettirebilecek bir kule tipi soğutucu arıyorum. Termal macununda yenilenmesi gerekiyor muhtemelen. İnternette çok fazla ID-Cooling SE-214-XT...
Geri