Arama sonuçları: *

• Users: Satuk
  • Order by date
  1. Satuk

s20 FE 10.999 TL 1000TL indirim

Şimdi alacaksanız bu fiyata en iyisi bu bence. Şubatta alacağım derseniz. Şubata ne olur hiç belli değil.
  2. Satuk

s20 FE 10.999 TL 1000TL indirim

Bu fiyata daha iyi bir tercih yok. A54'ün performansı o kadar iyi değil. yazılım desteği dünyanın sonu değil. Uygulamalar sıkıntı yapmaz sonuçta. Ki androidde apple gibi hiçbir yenilik getirmez oldu. 2-3 yıl gider en az. sonra isteyen costum rom yükler. Alternatif olsa dediğiniz doğru ama fiyat...
  3. Satuk

❌İndirim Bitti! Sandisk Cruzer Blade 64GB Usb Bellek 39'TL🔥

Teşekkürler. Keşke link atsaydiniz. Uygulamaya yönlendiriyor. Usb 3.0 mi
  4. Satuk

ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti AMP EXTREME AIRO 12GB 25.999 TL

3090 devri geçti aynen katılıyorum. DLSS 3 yazılımla yapılabilir mi hala emin değilim. Kişisel kanaatim yapılır. Amd yapmaya çalışıyor. Kendi beceriksizliginden mi yapamıyor bilmiyorum. İki oyunda destek açtı. Bir sorun görünmüyor. Temel sorun fsr 2 bin kalitesiz olması gibi. Toplam gecikme ne...
  5. Satuk

ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti AMP EXTREME AIRO 12GB 25.999 TL

DLSS hikaye falan değil. Bilgi edinmek isteyen arkadaşlar izlesin. Güzel video yapmışlar. Bayağı bir uğraş var. DLSS ile native görüntüyü karşılaştırıyor. Rdr 2 'de DLSS dem bende soguyordum ama onun harici her oyunda kullaniyorum
  6. Satuk

Mechenike K500A-B84 %75 TKL Klavye| Huano Red/Brown switch | Hot Swap/PBT 800 TL

https://tr.aliexpress.com/item/1005005958708733.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.32c03d12RNojPv&gatewayAdapt=glo2tur ilk alışveriş diye indirim vardı. 740 tl ye geldi. doğru ürün aldım galiba. once 830'a satılıyordu. sonra fiyatı mı artmış diye bakarken indirim geldi.
  7. Satuk

days gone çok iyi fiyat ile 76 TL

Karanlık Adam un şöyle bir videosu var. Güvenilir olmalı.
  8. Satuk

🔥İndirim HyperX Cloud Alpha S 2197₺

Her ikisi de güzel . çok az farkları var. Uygun olanı alin bence.
  9. Satuk

🔥İndirim MSI GG CLUTCH GM31 LIGHTWEIGHT WIRELESS GAMING MOUSE 1199tl

Zamanında senelerce a4tech x7 kullandım. Hala da duruyor. Bozulmadı. Deathadder v2 ile aralarinda çok az fark vardı.(sensor olarak) X7 nin verileri ne diye göz gezdirdim. Sanırım 40 ips falan vardı. hic ani dönüşlerde sapitma falan yapmamisti. Gayet tutarliydi. Şaşırdım. Ama viper mini ona gore...
  10. Satuk

Kardeşim sakin ol. Zantares oynamissa bende oynadım. Bu fareleri kullandım. Ve sensor farkı çok bariz hissediliyor. 3370 ve ustu alınabilir ama vadesini dolmusmus sensorler almaya gerek yok. Sen denedin mi. Biliyor musun 3370 , focus sensor ve 3359 sensor farkını. Ben deneyimi mi anlatıyorum...
  11. Satuk

Bu sensorle olmaz. Almayın bunu. V2 sen sonra uzer. Az biraz rekabet ile işiniz varsa bu sensore bulasilmaz. Deathadder v2 , v2 mini, viper mini kullandım. Şuan superlight kullanıyorum
  12. Satuk

Gigabyte 2TB PCIe 4 M.2 Ssd 4000TL

Az nezaket ya hu. Güzelce uyarabilirsin
  13. Satuk

Yardım Rtx3070 gaming pro 2. el 6000tlden buldum alınır mı

Sahibinden param güvende dolandırıcılığı diye yazarsanız youtube'da video var 14 dk'lık onu izleyin. Bu yöntemle daha geçen gün dolandırmaya çalıştılar. Param güvende de sıkıntı yok. Ama sahte site linki atıp dolandırmaya çalışıyorlar. bunu geçenlerde paylaşmıştım. Bu hususa da dikkat edin
Geri