Arama sonuçları: *

1. A

❌İndirim Bitti! İndirim 149 TL Corsair Mouse Pad İtopya.com

sepete ekle nerde ya
  2. A

C diskinde boş alan olmasına rağmen çok az alan ayırtıyor

defrag açıyorum anında kapanıyor
  3. A

2 gb sanal bellek var önerdiği 5 gb
  4. A

merhaba c diskinde 100 gb boş alanım var bunun 8 gbtını d diskine atıcam ama disk yönetiminde olmuyor biliyorsunuz ki ondan öncesinde disk yönetiminde c yi bölmek istediğimde sadece 459 mb bölmeme izin veriyor bunu nasıl düzelticem
  5. A

sıvı soğutucu önerisi

iyi o zaman
  6. A

sıvı soğutucu önerisi

üründe cidden mükemmel indirim var ama ben 1-2 haftaya alırım diye düşünmüştüm indirim yarın bitiyor bu çok kötü oldu
  7. A

sıvı soğutucu önerisi

memnun musunuz hocam ürün güzele benziyor
  8. A

sıvı soğutucu önerisi

merhaba yaz geldiği için iyi bir sıvı soğutma istiyorum 240mm de olur 360mm de farketmez benim aklımda ki soğutucu bu https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-coreliquid-360r-v2-3x120mm-argb-fanli-sivi-sogutma-sistemi.html sizinde öneriniz varsa yazabilirsiniz
  9. A

Bu kasalardan hangisi daha iyi

merhaba yaza girdiğimiz için bilgisayarın içini buz gibi tutacak bir kasa arıyorum benim bulduklarım bunlar https://www.hepsiburada.com/dragos-warfire-7x-argb-fan-usb-3-0-psu-yok-atx-gaming-bilgisayar-kasasi-beyaz-p-hbcv000041kzmr...
  10. A

Windows 10 uçak modu yok

windowsumda uçak modu yok yada uçuş modu yok bulamıyorum yani bulamıyorum değil direk yok
  11. A

GTA5 cayo perico görevi

merhaba gta5 de cayo perico görevini her bitirdikten sonra bütün aşamaları tekrardan mı yapmamız gerekiyor eğer böyleyse bu iş çok saçma değil mi başka yolu var mı glitch tekniğini denicem birazdan
  12. A

GTA5 online girerken hata

merhaba gta5 online girmeye çalışırken böyle bir hata veriyor türkçe yamayı kaldırdım yani direk openIV uygulamasını kaldırdım hala bunu hatayı veriyor nasıl giricem
  13. A

RED DEAD REDEMPTİON 2 bu fiyata alınır mı??

kı ş indirimlerinde daha aşağı düşmez hep %67 indirim geliyor
  14. A

Sonunda geldi bee hasret sona erdi

hayırlı olsun anakart nedir hocam çok güzel gözüküyor
  15. A

Çözüldü✓ RAM DEĞİŞİMİ SONRASI BİLGİSAYAR AÇILMIYOR

reis sen nesin be allah razı olsun 1700406023 hocam benimki açıldı 2 dakika sonra geri kapandı ekran gitti yanı pc çalışıyor ama klavye mouse ve Monitör çalışmıyor yardım edin lütfen
  16. A

razer kulaklığımı kırdım yardım edin

bilmiyorum gönderilmiyor
  17. A

razer kulaklığımı kırdım yardım edin

Razer BlackShark V2 X kulaklığa sahiptim bugün CS'de her zaman 60 ms aldığım sunucuda sebepsizce 200 ms almaya başladım bu durum geçmeyince ve chatten karşı taraf sürekli dalga geçince kendi beyinsizliğimle kulaklığı attım ve kulaklığı hareket ettiren yönlerden biri kırıldı yani tam neresi...
  18. A

Öneri Rdr 2 460 tl deger mi ?

alıcalsanız alın çünkü türkiyede dolar kuru sabit tutulamadığından steam türkiyede dolar kullanılmasını kabul etmiş o yüzden rdr 2 60 dolar olacak o da 1657 tl gibi bir şey yapıyor alacaksanız durmayın hocam
  19. A

Bilgisayar açılırken ekrana renkler geliyor

arkadaşlar merhaba bugün bilgisayarı açtım ekrana beyaz, mavi, kırmızı ve yeşil renkleri geldi sırasıyla neden olmuş olabilir. 4060ti ekran kartı takılı pcde. 3 gün önce arkadaşın interneti hızlı diye oraya götürmüştüm pcyi dün geri eve geldim ekran kartını tam takamadım diye düşünüyorum.
Geri