Arama sonuçları: *

1. yilmazss0

BİLGİSAYARIM EA SPORTS FC 24 KALDIRIR MI?

Yanlis bilgi değil fifa 24 sistem isteyen bir oyun ayarlari en düşüğe ceksen bile sorun yaşarsin kötü sistemle
  2. yilmazss0

Priw hesap kullanıcı adı önerisi

Siz kafayi yemişsiniz
  3. yilmazss0

Yardım EA 24 acil ikon seçimi

Milletin hakkini yiyen oyun vakit ayirmnayin bu saçmaliga van basten fodder
  4. yilmazss0

Dualshock 4 sol analog yukarı çekiyor

Analog motoru değişmek
  5. yilmazss0

Hayatımda Gördüğüm En Kötü Oyun

Dostum senin sıkıntıların falan mı var? Bana hala kolsuz diyorsun seni vsye cağırıyorum fifa da müsaitsen gel.
  6. yilmazss0

CS2 ve Valorant'ta düşük FPS

Hiç ayar çekmeyi denedin mi? Mesela cs ayarları gerek cs de optimizasyon yok o yüzden düşük fps alırsın valorantta ayarların nasıl bunlara da bakmak lazım ben de 5500 1660 ti var 200 300 fps alıyorum
  7. yilmazss0

Çözüldü✓ PC İÇİN USB KABLOSUZ GAMEPAD

Bu kolun kablolusunu kullandım ve 710 u da deneme fırsatım oldu gerçekten abartılan bir kol sırf logitech diye öneriyorsunuz gerçekten çok kötü tuşları çok sert bir kol fifa için uygun değil.
  8. yilmazss0

Dostum benim önerdiğimin dışında çakma ps4 kolu almamalısın. Nedeni ise piyasdaki çakma ps4 kolların plastik kalitesi ve tuş kalitesi çok kötü ayrıca bataryaları da çok kötü. Sana önerim benim de kullanmış oldugum koldan alman...
  9. yilmazss0

Dostum 2. el dedim. 2. elde 1800 Civarı 2 kol dediyse önereceğim tek kol https://www.hepsiburada.com/techstorm-exotic-t28-pro-kablosuz-gamepad-pm-HBC00002542RN Bu kol çakmaların en kalitelisi ps5 kolunun aynısını yapmışlar 2 kol alacaksan bundan alabilirsin. Stokta yoksa her yerden bulunabilir.
  10. yilmazss0

Dostum gerekli bütçeyi ayırmışsın sana önerim 2. el temiz ps5 kolu alman. Piyasada ps5 ve xbox kolundan iyi kol yok gerisi çakma.
  11. yilmazss0

🔥İndirim Kumtel Luxell Lx-2820 1500 W Quartz Isıtıcı - 249TL

Gece uyurken ansızın patlayıp evinizi cehenneme çevirme garantili ısıtıcı.
  12. yilmazss0

Xbox 9. Nesil Vs PS5 Dualsense

tabii ki dualsense 5
  13. yilmazss0

EA FC 24 kendi yarı sahanda 1 müdahale tamamla görevini yapamıyorum

Bunun çözümü rakibin sahasında yapmak. Buga girmiş.
  14. yilmazss0

500 TL gamepad önerir misiniz?

500 TL'ye kaliteli bir şey bulamazsın 2. el ps4 kolu almanı öneririm 700 civarı
  15. yilmazss0

🔥İndirim 360 Derece Su Tasaruflu Oynar Başlık 55 TL

Gülesim geldi güldüm dostum neden sen bu kadar gerginsin
  16. yilmazss0

F310 mu Çakma Dualshock 4 mü?

Dostum Merhabalar bütçeni biraz aşacak ama sorduğun 2 kolu da kullandım. F310 Çok sert bir kol futbol oyunları için uygun değil çok ses çıkartıyor ve çok rahatsız ediyor. Çakma ps4 kolları ise çok kötü hiçbir şekilde iyi plastik iyi tuş kalitesi yok alırsın 1 2 aya drift sorunu olur yani...
  17. yilmazss0

🔥İndirim 360 Derece Su Tasaruflu Oynar Başlık 55 TL

Alınmaz kardeşim bekle biraz daha düşsün 60TL 55 TL az bence indirim olarak.
  18. yilmazss0

monitörümdeki hata sebebi nedir?

Kaliteli kablo almalısın ilk çözüm bu hdmi displayport ve ekran kartın nedir?
Top Bottom