Arama sonuçları: *

1. Y

Steelseries nova 5 beyaz alınır mı?

Steelseries nova5 almayı düşünüyorum kulaklık iyi midir? bide beyaz almayı düşünüyorum acaba sararma yaparmı yoksa siyahmı almalıyım yeni ekipman sete geçiyorum klavyem beyaz mouse beyaz kulaklıkda beyaz düşünüyorum ama aşırı sararma veya pis gözükür mü almalımıyım
  2. Y

Ryzen 5 5600 soğuturmu

https://www.gaming.gen.tr/urun/566644/thermalright-burst-assassin-120-se-tl-c12c-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bunun siparişini verdım arkadaslar sımdı işlemcıyıde soyledım ryzen 5 5600 olarak tesekkur ederım yardımlarınız ıcın
  3. Y

Ryzen 5 5600 soğuturmu

Bu da hoşuma gitti gibi sanırım bu olucak gibi peki içinden çıkan termal macun iyi midir? yoksa almalımıyım termal macun
  4. Y

Ryzen 5 5600 soğuturmu

Dostum yüksekliği 158 m diyor attığın ürünü yani istesemde kullanamıyorum danırım
  5. Y

Ryzen 5 5600 soğuturmu

arkadaslar ryzen 5 5600 almayı dusunuyorum bunun ıcınde ısınmaması ıcın bı fan almak gerekıyormus kasamın cpu yukseklıgı 150m...
  6. Y

Ryzen 5600 işlemci almalımıyım

ram suan elımde 16 gb var yazmayı unutmusum galıba ama ramlar 2 sıde farklı marka onları da degıstırmeyı dusunuyorum ama oncelık bunlar gıbıme geldı dusununce
  7. Y

Ryzen 5600 işlemci almalımıyım

sistemim biraz eski gtx1660 super 200 gb mı ne normal ssd olması lazım 1tb hdd var b450m s2h ana kartım var ryzen 5 2600 işlemcım var oncelıkle ben genelde fps oyunları oynayan bır ınsanım o yuzden ekran kartı suanlık en azından bana yettıgıne dusunuyorum o yuzden soyle bır sorum olucak acaba m2...
  8. Y

Internet hızım sıkıntılı inişli çıkışlı

Arkadaşlar yaklasık 2 yıl once turktemekom 16 MB'den 75 MB olması lazım Millenicom'a gectım ılk yıl sorunsuz bır sekılde ılerledı ve mutluydum ınternetım sonunda cok cok daha ıyı diye ama 2 yıla gırdıgımde ara ara pıng sorunları ınternet dusus sorunları soyle bır sıkıntım var lan kablosuyla...
  9. Y

Geforce game ready sürücüsü başarısız

arkadaşlar sürücüyü kuruyorum ama sürekli başarısız dıyor nedenını anlamadım bılmıyorum yardımcı olurmusunuz bu nvıdıa app da denedım geforceyı de denedım olmuyor 1732646122 söylemeyı utunmusum kusura bakmayın ekran kartım gtx1660 super
  10. Y

DDR 4 Den DDR5 Geçmelimiyim

Arkadaşlar bir yardım edin be yardımcı olun ya
  11. Y

Dostum bu büççeye önerin varmı peki anakar işlemci ve ram olarak bide mantıklımı sence çünki düşündüm elimdeki kasayı satsam 20 22 k büccem olacak ama ddr5 sistem yok bide uğraştıracak bu devirde kasa satmak zor herkes satıyor bide yani ddr4 sistem var o fiyatlara oda geleceğe yatırım olmuyor...
  12. Y

B450m s2h anakart Gtx 1660 super ekran kartı Ryzen 5 2600 işlemci 2x8 gb ram ama ramler teki farklı teki farklı Corsair spec 05 kasa Arkadaşlar böyle bir sistemim var elimdede 10 12 k gibi bir para var şöyle bir şey düşündüm acaba mantıklımı bu sisteme ddr5 e geçiş için anakart işlemci ve...
  13. Y

Dark maxima v30 alınır mı?

Arkadaşlar yemi bir kasa almak istiyorum...
  14. Y

Corsair 3000d beyaz kasa alınır mı?

Nasıl yani dostum anlayamadım tam olarak
  15. Y

Dostum attıgın kasa daha pahalı ve o kadar bücceye cıkarsam bilgisayarın içine alacagım parçalardan eksitlmem lazım benim için kasa güzel gözüksün ve hava akışı iyi olsun tam anlamıyla fp bir kasa aradığım doğrusu bu attığım kasa gözüme çok güzel gözüktü ve hava akışı iyi diye duydum ve yanına 3...
  16. Y

Arkadaşlar https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-corsair-3000d-rgb-cc-9011256-ww-fanli-beyaz-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,290349573.html bu kasa alınır mı? çok hoş duruyor bide b450m s2h anakartım ve corsair cv550 psu var kasaya olurlar mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim sistem...
  17. Y

Hyperx Pulsefire Haste Mouse'a PAD onerisi

dostum 100 tl gibi bır buccen daha varsa bunu onerırım https://www.amazon.com.tr/Klasse-Longteng-Special-480x400x4-Sports/dp/B09SYCNZMJ?ref_=ast_sto_dp&th=1
  18. Y

YENİ SİSTEM Mİ ALMAYLIYIM YOKSA SUANKİ SİSTEMİ UPGRATE Mİ ETMELİYİM

dostum zaten satıp ustune koyarsam 4060 lı sıstem almayı dusunurum dırek hazır 20 22k arasına ama gerek yok gereksız gelıyorsa işlemci ryzen 5 5600 kule tıpı sogutucu alacagım bıde ramlarımın tekı sorunlu oldugu ıcın buyuk ıhtımalle yenı 2x8 ram veya 2x16 alıcam bucceye gore bıde olursa kasamı...
  19. Y

YENİ SİSTEM Mİ ALMAYLIYIM YOKSA SUANKİ SİSTEMİ UPGRATE Mİ ETMELİYİM

dostum soyle yaparsam kasayı satıp ustune koyup yapacagım ama gerek yok dıyorsanız upgrate dusunecegım alt yapım varmı veya suankı sıstemım ıyımı bılmıyorum pek acıkcası
Geri