Arama sonuçları: *

1. V

Telefon resmen Yanıyor :(

Hocam ısınır mı buda acep:) Gerekirse 15-16 da çıkarız da bir Google , twetera, Bloomberght isinmadan gezinmek bu kadar pahalı hayal etmemiştim:)
  2. V

Ettim hocam öğleden sonra eyvallah 1688576739 Dün öğlen telefonu teslim aldım bugün öğlen iade ettim hocam , valla 12-13 çıkarım gerekirse sorun olmaz belki oyun falanda oynarız bazen :) Oyun vs oynamadım için telefonda ondan fazla para vermek istemedim
  3. V

İade edicem de sizce kabul görür mü? Valla test etseler bile telefon sosyal medyada bile 40 derece sıcaklığı var en az 15 dk kullanmaya 1688546860 Kabul ederler mi hocam sizce yarım gün kullandım sadece
  4. V

10-11 bin TL civarları maksimum 1688546468 Hocam 10-11 bin TL civarları bütçeyen ısınmayan donmayan ne tavsiye edersin Samsung telefon? (Oyun oynamıyorum sadece sosyal medya , forumlar vb) Yıllar önce annemin j serisi Samsung telefon patlamıştı hatalı serisi ondan dolayı samsungdan uzak kaldım...
  5. V

Peki ısınmayan bir telefon modeli tavsiyeniz olur mu 1688535393 Peki ısınmayan bir telefon modeli tavsiyeniz olur mu ?
  6. V

Dostlar merhaba, Redmi note 11s 8gb ram /128 gb modelini bugün aldım. Telefonda sadece 15 dakika sosyal medyada gezdigimde telefon resmen alev alıyor Gece şarjı fulledim yine aynı 10 dk Instagrama girsem telefon alev topu Ne oyun oynarım ne başka bir şey, telefon mu arızalı yoksa serisinde bir...
Top Bottom