Arama sonuçları: *

1. C

R5 5600 işlemci yükseltme

Teşekkür ederim fikirleriniz için. Biraz daha bu şekilde kullanıp ddr5e geçmeyi değerlendireceğim
  2. C

Yaklaşık 2 senedir bu sistemi kullanıyorum. İşlemci yoğunluklu oyunlar oynadığım için yükseltmeyi düşündüm. Ramlerin durumundan dolayı da farklı bi yükseltmeyi gözüm kesmiyordu açıkçası ama ddr5e geçmeyi düşünsem bi öneriniz var mı? 5800x3d düşünürsem soğutucu da değiştirmem gerekir mi?
  3. C

r5 5600 16 ram 6700xt b450m k peerless assassin 120 sisteme sahibim ekran kartım hala tatmin ediyor. öncelik olarak işlemci yükseltmek istiyorum ama bi öneriniz varsa açığım bütçe tavsiyelerinize göre şekillenebilir
  4. C

Öneri 1200tl büyük mousepad önerisi

razer sphex v3 (1000tl) ya da wraith spirit of aim (1500tl) ne dersiniz spirit of aim için iyi yorumlar gördüm üzerine eklemeye değer mi? Qck ürünlerinde heavy, performance, edge gibi farklılıklar ne ifade ediyor 1752073897 https://www.itopya.com/steelseries-qck-large-gaming-mouse-pad_u2913 bir...
  5. C

Öneri 1200tl büyük mousepad önerisi

Bütçe: 800-1200 civarı İtopya, gaming gen, wraith gibi markalar üzerinden olursa daha iyi olur. iyzico geçerli markalar olması işime gelir kuponumla almak istiyorum. mousepadler hakkında pek bilgim yok. yoğunlukla fps oyunları oynuyorum 312 edpi büyük ve uzun ömürlü bir mousepad bakıyorum
  6. C

Netspeedten dolayı internet değiştirmek

Selamlar son bir buçuk haftadır yaşanan problemlerden ötürü iss değiştirmeyi düşünmeye başladım. Bugüne kadar vdsl altyapı kullanıyordum fakat bugün kontrol ettiğimde fiber altyapı geldiğini gördüm. Turknet'e geçmeyi düşünüyorum ama müşteri temsilcisi olmaması kaynaklı emin de olamıyorum. Fibere...
  7. C

Çözüldü✓ 5600 için soğutucu öneri

Peerless assassin ile assassin king arasında 300 tl bir fark var. çift kule ve fazladan bir ısı borusu için 300 TL'ye değeceğini düşünüyorum. Peerless assassin alacağım. Hepinize çok teşekkür ederim önerileriniz için 🙏
  8. C

Bütçe konusunda eğer farka değer diyorsanız 1500e kadar çıkabilirim. 5600 bazen tatmin etmeyebiliyor işlemciyi bir miktar yükseltme ihtimalim de olabilir ileride. x123 düşünmüyorum o yüzden
  9. C

Selamlar. daha önce id cooling 214 xt önerilmişti fakat alamamıştım. Forumlarda gördüğüm kadarıyla genel olarak gelbura sitesi üzerinden önerilmiş. Fakat şuan gelbura üzerinde 1400 1500 tl gibi fiyatlar görünüyor. Daha ucuza olan satıcıları bilmediğim için bir konu açmak istedim. Fiyatların...
  10. C

650w+ tercihen gold psu önerisi

tekrardan çok teşekkürler.
  11. C

Teşekkürler. Psular hakkında pek bilgim yok, hiç bilmediğim bir marka. Parça kalitesi vesaire iyi midir?
  12. C

r5 5600 ve rx 6700xtli bir sisteme sahibim. sistemimde deepcool cc560 kasanın 650w psusu vardı fakat dün bi problem oldu ve arıza verdi. birkaç kişi yeni psu almamı tavsiye etti. bana önerebileceğiniz bir psu var mıdır? işlemcimi yükseltmeyi düşünüyordum aynı özelliklerde bir psu mu almalıyım...
  13. C

Oyundayken bilgisayar kendi kendine alt tab atıyor

tarattım ve bir şey çıkmadı, fakat her dakika 1 adet website blocked uyarısı alıyorum. kaynak aynı. bununla ilgili olabilir mi? nedir bu?
  14. C

evet sadece alta alıyor tıklayıp devam ediyorum ama sürekli oluyor 1729613008 yani antivirüs programı kullanmadım hiç, bilmediğim şeyleri de çok fazla indirmem ama virüs ihtimali mümkün tabi. ne önerirsiniz?
  15. C

Baldurs gate3 , cs2 gibi oyunlarda yaşadım şu ana kadar. Bilgisayarım kendiliğinden oyunu alta atıyor. Ekran kartı driverım son sürüm değil ama bi önceki whql sürümünü kullanıyorum sıfırdan kurdum. Son sürümle ilgili sıkıntılarım olduğu için güncellemiyorum. rx6700xt ve r5 5600 mevcut. Yardımcı...
  16. C

6700xt son driverdan sonra çökme

olabilir hocam aynı kart bile olsa dahi sistemden sisteme vesaire fark gösteriyor sanırım. belli bi zamanda da olmuyor tamamen rastgele.
  17. C

24.9.1 de yaşamaya başladım. şimdi 24.8.1 kurdum deniyorum tekrar yaşayacak mıyım diye 1728917480 sadece gecikme önlemeyi uzun süredir kullanıyorum ondan kaynaklı olduğunu sanmıyorum. belki de son güncellemeden sonra gelmiştir pek bilmiyorum hocam ne yapmalıyım dersiniz
  18. C

6700xt bir ekran kartım var ve son driver güncellemesinden sonra çökmeler yaşamaya başladım. monitörlerimden görüntü komple gidiyor, reset attığımda da ekran kartı görünmüyor. tekrar driver yüklemem gerekiyor. amd cleanup ile birlikte temiz kurulum yaptım, aynı şeyi yaşadım. daha sonrasında whql...
  19. C

Çözüldü✓ ddu secure boot uyarısı veriyor

Teşekkürler hepinize, iyi akşamlar dilerim.
  20. C

Çözüldü✓ ddu secure boot uyarısı veriyor

Farklı modlar olduğunu bilmiyordum, Google'da aradığımda ilk bulduklarıma bakmıştım. Çok teşekkürler cevaplarınız için, iyi ki sormuşum. 1719693136 Buraya kadar her şey tamam, sadece bir sorum olacak. Ethernet kablosunu geri takabilirsiniz yazmışsınız fakat ne zaman çıkarmam gerektiğini...
Geri